23. září 2015 • 01:10

Přestupy ONLINE: Jaké poslední posily sehnaly kluby v Česku?

Autor: iSport.cz
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vše, co potřebujete vědět o dění na fotbalovém přestupovém poli během letního transferového okna. To se v úterý 22. září uzavře také v Česku. Jednání, spekulace, žhavé novinky, tiskové konference. To vše ONLINE na iSport.cz.



STŘEDA 2. ZÁŘÍ
18:00

PŘESTUP. Daniel Bartl přestoupil z Mladé Boleslavi do Liberce. Krajní obránce či záložník podepsal se Slovanem smlouvu na tři roky. Opačným směrem zamířil bývalý liberecký kapitán Jiří Fleišman, který se se středočeským klubem dohodl na smlouvě na dva a půl roku. Šestadvacetiletý Bartl má na kontě 47 ligových startů a jeden vstřelený gól. Liberci se bývalého hráče Ostravy či Žižkova podařilo na poslední chvíli zaregistrovat na soupisku pro základní skupinu Evropské ligy. "Je to rychlý hráč na stranu hřiště. Může nastoupit v záloze i obraně," řekl na Bartlovu adresu sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar.

15:15

Bývalý záložník pražské Slavie Damien Boudjemaa je na týdenních testech v prvoligovém francouzském klubu SM Caen.

13:23

HOSTOVÁNÍ. Sigma Olomouc získala na hostování obránce Romana Hubníka z Viktorie Plzeň. VÍCE ZDE>>> 

10:47

SPEKULACE. Chorvatský útočník Ivica Olič by v zimě mohl opustit Hamburk. Rád by si zahrál v americké MLS.

10:45

PŘESTUP. Bulharský útočník Dimitar Berbatov je novou posilou řeckého PAOK Soluň, kde podepsal smlouvu na jeden rok.

10:02

JEDNÁNÍ: Slavia stopla přestup Milana Škody do Turecka. Odmítla sumu kolem 20 milionů korun. Slavia kvůli chystanému vstupu nového investora do klubu neprodala Milana Škodu do turecké ligy. Informoval o tom iDNES.cz.

9:34

Fiasko a vyřazení fotbalistů Ostravy v Rýmařově v druhém kole domácího poháru odnesli Tomáš Vengřinek s Martinem Foltynem. Oba hráči byli v důsledku porážky Baníku na hřišti divizního celku potrestáni přeřazením do juniorky. VÍCE ZDE>>>

9:34

PŘESTUP. Boavistu Porto posílil Brazilec Rivaldinho, syn někdejšího nejlepšího fotbalisty světa Rivalda. Dvacetiletý útočník do portugalského klubu, se kterým podepsal tříletou smlouvu, přišel z druholigového brazilského celku Mogi Mirim, kde jeho otec působí jako předseda.

ÚTERÝ 1. ZÁŘÍ
19:00

Je sedm hodin večer a přestupové období skončilo i v Anglii. Momentálně jsou tak zavřené trhy ve všech velkých evropských ligách. Kde se smí přestupovat dál?
Na Slovensku do 6. září
V Rumunsko do 7. září
V Izraeli do 8. září
V České republice a Portugalsku do 22. září

18:24

PŘESTUP. Nejdražší letní posila fotbalistů Manchesteru United přichází na poslední chvíli. Za devatenáctiletého francouzského reprezentanta Anthonyho Martiala údajně dostane Monako od anglického klubu 36 milionů liber (asi 1,3 miliardy korun). Anglický klub potvrdil příchod nového hráče na svém twitterovém účtu.

18:13

První fotografie útočníka Matěje Vydry v novém působišti i s dresem Readingu

17:23

HOSTOVÁNÍ. A už je to hotové. Podle informací redaktora deníku Sport má už Matěj Vydra jasno o svém dalším působišti. Jde z Watfordu do druholigového Readingu na roční hostování s opcí. VÍCE ZDE>>>

17:05

PŘESTUP. Watford získává dalšího útočníka. S Bruggami se dohodl na přestupu Obbiho Oulareho. Belgický reprezentant do 21 let má podle spekulací stát šest milionů liber (221 milionů korun). Co bude dál s Matějem Vydrou? Na vyřešení této hádanky zbývají necelé poslední dvě hodiny.

16:30
16:25

STATISTIKA. Letní přestupové období v evropských fotbalových ligách přineslo nový rekord. Celkem se utratilo 3,3 miliardy eur (asi 89 miliard korun). Dosavadním rekordem bylo 2,85 miliardy z roku 2013. Na trůn krále přestupů se po čtyřech letech vrátil Manchester City, který utratil 204,4 milionu eur. Rekord padl i v celé Premier League, která vynaložila na přestupy 1,043 miliardy eur, tedy téměř třetinu celkové sumy.

16:00

PŘESTUP. Chelsea potvrdila příchod obránce Papyho Djilobodjiho z francouzského Nantes. V klubu podepíše smlouvu na čtyři roky. 

15:50

JEDNÁNÍ. Bulharský zkušený střelec Dimitar Berbatov jedná o návratu do Premier League s Aston Villou. Informaci přinesl Daily Mail.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud