19. listopadu 2010 • 04:00

VIDEO: Trapas nejhloupějšího brankáře planety

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měli jsme tu nešťastníky, kteří se radovali z chycené penalty, ale míč se nakonec dokutálel za brankovou čáru. Byl tu gólman, který z výkopu trefil spoluhráče a dal si tak vlastní gól. Ale to, co předvedl tenhle brankář z brazilské nižší soutěže, ho řadí v pomyslné soutěži o nejhloupějšího gólmana světa ještě o kus výš.



Na jeho obranu je ovšem nutné říct, že podmínky byly hodně náročné. Fotbalisté se brodili místy snad po kolena v blátě, přes déšť a tmu skoro nebylo vidět. Ale stejně...

Dlouhý nákop skoro z půlky hřiště je ještě dobrý kus letu od něj, jenže chlapík v bráně už teď s výskokem "jistí" míč mířící nad břevno. Tedy aspoň podle něj. S jistotou se totiž otáčí a u pořadatelů se shání po balonu, aby mohl rychle rozehrát.

Jenže ouha! Ve chvíli, kdy už stojí zády ke hřišti, do branky nekompromisně míří plachtící míč. A celosvětový internetový hit je na světě...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud