18. července 2013 • 17:07

Kolem Jágra přituhuje: Budou to Rangers, nebo Devils?!

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak co s ním bude? Jaromír Jágr sice na svém oficiálním profilu na Facebooku žádné podrobnosti nezveřejnil, podle informací Sportu každopádně kolem něj „přituhuje.“ A není vyloučené, že už v nejbližších hodinách podepíše v zámoří smlouvu. S kým? Ve hře je, jak už Sport informoval, hlavně tým New York Rangers. V úvahu připadají i New Jersey Devils, úplně vyloučený není ani návrat do Philadelphie.



V úterý 41letý veterán na svém Facebooku (Jagr68) umístil video, na němž v černých brýlích uvedl, že svou budoucnost v NHL vidí černě... Jednalo se nejspíš o nadsázku. Hvězda slíbila, že během středy vše osvětlí, což se ale nestalo.
Klid kolem Jágra ale panuje jen zdánlivý. Podle zdrojů Sportu není vyloučené, že už během dnešního dne bude jeho nový zaměstnavatel definitivně známý.

O tom, že by to mohli být Rangers, informoval Sport už několikrát. A jejich zájem platí. Stejně jako se rýsuje angažmá u Devils. Oba týmy mají na Jágra finanční prostor – Rangers jsou 3,3 miliony pod platovým stropem, Devils dokonce 10,6 milionu.

Rangers dávají logiku v tom, že u nich už nejproduktivnější Evropan v historii NHL působil. A prožil tam úspěšné sezony. Devils zase přicházejí do hry z toho důvodu, že hledají náhradu za Ilju Kovalčuka, ruského kanonýra, který zmizel do KHL.

Mezi zájemce se přidala i Philadelphia. Ta sice nemá aktuálně žádný finanční prostor, ale teoreticky by mohla někoho vytrejdovat. A tím nějaké finance ušetřit.

Přesto se zdá, že se budoucnost čísla 68 rozsekne mezi Rangers a Devils. Sledujte tedy i nadále server iSport.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud