24. prosince 2013 • 08:15

Je to jisté! Hertl musí příští týden na operaci, šance na Soči je malá

Autor: mto, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejhorší možné představy se potvrdily, Tomáše Hertla čeká operace. Nováček ve službách San Jose Sharks nedohrál čtvrteční zápas proti Los Angeles, kde se srazil s kapitánem Dustinem Brownem a od té doby je mimo hru. "Nejdříve bylo několik možných variant léčby, ale teď je jasné, že bez operačního zákroku se to neobejde," řekl generální manažer Doug Wilson.



Nejdříve se zdálo, že Tomáš Hertl bude muset vynechat přibližně měsíc, teď se ale časový návrat rodáka z Prahy odkládá na neurčito. Doba absence bude jasná až po operaci, kterou by měl účastník posledního MS v hokeji podstoupit příští týden.

VIDEO: Srážka Browna s Hertlem

"Pořád to má hodně oteklé," řekl v pondělí generální manažer Sharks Doug Wilson. "Víc snad budeme vědět příští týden. Zatím pořád platí, že mimo hru bude minimálně měsíc, ale počítáme s tím, že to bude déle," dodal. Protřelý generální manažer, který je ve své funkci už desátým rokem zároveň nebyl spokojený s postojem Los Angeles Kings a žádal od soupeře trochu více respektu.

"Pamatuju se, že když jsem sám hrával NHL, tak mě kdysi podtrhl samotný Gordie Howe a poslal mě do brány. Z ledu mě museli tenkrát odnášet. Ale on sám si mě pak o přestávce našel, aby se zeptal, jestli jsem v pořádku," přidal příběh z mládí Wilson.

Autor srážky Dustin Brown za svůj zákrok v utkání inkasoval trest na pět minut a zápas tedy také nedohrál.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud