24. listopadu 2014 • 11:47

Díky, že jste přijeli, vtipkoval Jágr a dvojníkům z ledu zamával

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr má svůj osobní fanklub a možná trochu překvapivě nepochází z České republiky, nýbrž z Calgary. Do Edmontonu za ním přijela skupinka fanoušků, která si říká "The Traveling Jagrs" neboli "Cestující Jágrové". Všichni na sobě měli paruku a dresy klubů, ve kterých Jágr hrál. A dočkali se zasloužené odměny, samotný útočník jim přímo z ledové plochy zamával.



V pátek večer navštívili Jágrův zápas v Edmontonu, v sobotu ho přišli pozvbudit na utkání s Calgary. Řeč je o fanoušcích českého veterána, kteří pochází z Calgary. Využili tak toho, že jejich oblíbenec zrovna se svými Devils nastupuje poblíž a přišli mu osobně zafandit ve všech jeho dresech a také v traičních parukách.

Fanoušci se Jágrova gólu sice nedočkali, v Calgary však dostali přímo od něj lepší dárek. Legendární útočník si jich totiž všiml a s úsměvem na rtech jim hned zamával. "Chtěl bych poděkovat naší rodině, že mi přijela fandit do Edmontonu," napsal ještě po pátečním utkání na svou facebookovou stránku.

VIDEO: Rozhovor s fanoušky přímo v hledišti

"Doufáme, že dá ten jeden gól a dostane se v historické tabulce před Mikea Gartnera," svěřili se fanoušci reportérce Cassie Campbell-Pascallové ze Sportsnet a připomněli hráče, který má stejně jako Jágr 708 gólů na svém kontě.

Český hokejista proti Calgary neskóroval, ale ti mohli i tak mít radost. V pátek se totiž s fanoušky setkal přímo. "Bylo to úžasné, přesně takové, jaké jsme to očekávali. No víte... my ho máme docela rádi," dodal fanoušek s usměvem na tváři.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud