11. června 2015 • 19:30

To se nevidí. Fanda Chicaga a slavný herec zaplatil za kouče Tampy večeři

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve finále Stanley Cupu na život a na smrt? Ne vždy to tak musí být. To předvedli trenér Tampy Jon Cooper a jeho dobrý kamarád a velký fanoušek hokeje Vince Vaughn. Ano, ten známý hollywoodský herec, kterého jste mohli vidět například ve filmech jako Vybíjená či Rozchod. Tihle dva se v chicagské restauraci hádali, kdo za koho zaplatí účet.



Kanadský zpěvák Justin Bieber tohle dělá běžně. Co se týče hokejové orientace, tak své fanoušky slušně mate. Na utkání jste ho mohli vidět fandit v dresu Toronta, Los Angeles, nebo Chicaga. Jenže to není Vaughnův případ, populární celebrita fandí Blackhawks už roky a na zápasech se vyskytuje v červeném dresu pravidelně.

Proto bylo pro fanoušky úterní dění z chicagské restaurace Cut dost matoucí. Vaughn se tam objímal s trenérem nepřítele Jonem Cooperem, u jehož stolu bylo obsazených hned 20 židlí. Následovalo zhruba desetiminutové rozprávění a pak se herec usadil ke svému stolu s dvanácti hosty.

Jenže když došlo na odchod, zavolal si Cooper provozního podniku a požádal ho, zda-li může zaplatit účet za stůl svého kamaráda. Samozřejmě mu bylo vyhověno, ale tento nápad se u Vaughna nesetkal s velkou potěchou.

"Zastavil mě když jsem šel kolem jeho stolu a řekl mi, že moc dobře ví, že Cooper chtěl zaplatit jeho účet, ale že takhle to nejde. Že tohle je Chicago, jeho město a že je třeba ukázat, jak se tu chováme k lidem," řekl se smíchem a dodal, že naopak Vaughn si nechal donést Cooperův účet a ten zaplatil.

David Flom, podnikový manažer, pak pro Chicago Tribune jasně vysvětlil, proč vyhověl. "Přece se nemůžete hádat s Vincem Vaughnem?" dodal se smíchem.

Cooper si život v Chicagu viditelně užívá, nemůže se tam ani cítit jako nechtěný. V neděli si totiž tuto restauraci nechal doporučit od dalšího známého kamaráda, bývalého basketbalisty Charlese Barkleyho, a ten nejen že mu zařídil rezervaci, ale rovnou zaplatil i celý účet.

"To si snad děláte legraci? Dvakrát jsem přišel s dvaceti lidmi a ani jednou jsem neplatil," divil se kouč Lightning.

V Chicagu překvapivě velmi oblíbený.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud