23. prosince 2015 • 08:23

Jágr přišel o čtyři zuby. Nemůžu jíst! Alespoň nepřiberu, smál se

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bůh? Kdeže. Smrtelník s nadpřirozenými hokejovými schopnostmi? To ano. Po zásahu vysokou holí do obličeje od Alexe Chiassona z Ottawy z české legendy v nočním zápase NHL prýštila krev. Tak jako z obyčejného hráče. Jágr přišel o čtyři zuby, utkání ale dohrál a asistencí pomohl Floridě k výhře.



Nebyl to pěkný pohled. Fanoušci se na sedačkách BB&T Center na Floridě neposedně vrtěli. Vstávali ve snaze dohlédnout k Jaromíru Jágrovi , který se v bolestech svíjel na ledové ploše.

43letého českého útočníka zranil v polovině první třetiny Alex Chiasson. Ten Chiasson, který s Jágrem válel v jednom týmu během jeho 34zápasového angažmá v Dallasu. Jak se situace seběhla? Neštěstí, smůla. Žádný záměr. Při závaru před brankou kanadský forvard neuhlídal svou hokejku a ta vyletěla do Jágrova obličeje, který stál k Chiassonovi zády.

VIDEO: Podívejte se na bolestivé zranění Jaromíra Jágra


Jágr začal z úst silně krvácet, klesl na led a zůstal několik sekund ležet. Ledová plocha se barvila do ruda, stejně jako kapesník, který si česká legenda držela před ústy. Poté Jágr vstal a za ovací tribun zamířil v doprovodu týmového lékaře do kabiny, odkud se ale za pár minut vrátil. A dohrál nejen třetinu, ale i celý zápas, který Panthers ovládli 2:1 po samostatných nájezdech.

Jágr se k bolestivé újmě hned vyjádřil na svém oficiálním twitterovém účtu. "Drahý Santo, může k Vánocům poprosit o nové zuby. Asi teď pro mě bude hodně těžké jíst. Ale zas na druhou stranu, alespoň nepřiberu," glosoval s typickým humorem autor 25 bodů v letošní sezoně (10+15).

Florida díky výhře dosáhla na páté vítězství v řadě a ve Východní konferenci poskočila už na šesté místo.

Jaromír Jágr leží na ledě po zásahu holí od útočníka Ottawy Alexe Chiassona
Jaromír Jágr leží na ledě po zásahu holí od útočníka Ottawy Alexe Chiassona

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud