26. května 2016 • 22:02

NHL bojuje o každého diváka u TV. Tampě zakázala promítat sedmý zápas

Autor: mah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rekordně nízká televizní sledovanost letošního play off NHL v Severní Americe má další důsledky. Vedení hokejové soutěže zrušilo v Tampě před arénou místních Lightings venkovní párty s promítáním sedmého utkání finále východní konference mezi domácím Pittsburghem a Tampou. Překvapivé rozhodnutí NHL přišlo pouhých pár hodin před začátkem klíčového utkání série, které můžete sledovat v ONLINE reportáži na iSport.cz



Pro fanoušky, kteří se nedostanou živě do haly na utkání, je velkoplošné promítání duelů jejich oblíbeného celku jedním z nejpopulárnějších způsobů sledování sportovních přenosů. V letošní sezoně je však vedení nejlepší hokejové ligy rázně proti. Důvod? Strach z ještě většího poklesu sledovanosti utkání play off.

V letošních vyřazovacích bojích po dlouhých 46 letech chybí všechny tradiční kluby z Kanady. V prvním kole navíc vypadly další týmy s velkou fanouškovskou základnou jako Detroit Red Wings, Chicago Blackshawks či New York Rangers. Tento fakt má za následek nejhorší sledovanost play off NHL za posledních dvacet let a proti tomu chce liga bojovat všemi způsoby.

Navíc nejde o první zákaz! Během prvního kola play off mezi Penguins a Rangers vedení soutěže na poslední chvíli zrušilo promítání před Consol Energy Center v Pittsburghu. Jako důvod uvedlo: Práce kolem haly a obavy o vysílací práva NHL. Navíc k tomu přidalo pravidlo, že každý tým může pořádat jedno venkovní promítání pro fanoušky v průběhu jednoho kola play off.

ONLINE přenos utkání Tampy s Pittsburghem sledujte zde >>>

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud