5. května 2015 • 16:30

Mluvčí Procházka o hokejovém MS: Největší pohodář je Voráček

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olympijský vítěz z Nagana a držitel čtyř zlatých medailí Martin Procházka pracuje u národního hokejového týmu jako tiskový mluvčí a práci si užívá. "Hráči jsou bezproblémoví a největšími pohodáři jsou Jakub Voráček, Smoli (Radek Smoleňák pozn.red.) a jim podobní," raduje se z práce, která mimo jiné obsahuje i vodění hráčů na rozhovory.



Martin Procházka si svou práci tiskového mluvčího užívá. Nemá ovšem občas chuť skočit na led a hráčům pomoci? "Kolikrát se přistihnu, že bych v té situaci na ledě chtěl být taky, ale jsem v klidu. Teď už jsem na té druhé straně," vysvětluje s úsměvem.

Zápasy prý prožívá stejně jako fanoušci, i když by si měl udržovat v emocích odstup. "Snažím se ty emoce klidnit, ale občas to prožívám až moc. Ty zápasy mě do toho prostě vtáhnou," vysvětluje. A co říká na fanoušky? Podívejte se na celou reportáž z dílny iSport TV.

Procházka: Voráček a Smoleňák jsou největší srandisti
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud