31. srpna 2017 • 17:55

Začala Premier League i La Liga. Sledujte přímé přenosy na DIGI TV

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přímé přenosy, sestřihy, studia, magazíny. Stovky hodin toho nejlepšího evropského fotbalu naladíte v České republice pouze na DIGI TV, která vlastní exkluzivní práva na anglickou Premier League i španělskou La Ligu. Vybrat si můžete mezi satelitním příjmem signálu a televizí přes internet.



Exkluzivní sportovní program nabízí DIGI TV na kanálech DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD. Kromě španělské a anglické ligy na nich vysílá také atraktivní zápasy druhé anglické ligy Sky Bet Championship nebo třeba nejlepší tenisové turnaje seriálu ATP World Tour. Na své si díky sérii Enfusion Live přijdou i příznivci bojových sportů, stejně jako fanoušci motorsportu.

Kromě DIGI Sportů je v nabídce DIGI TV dalších devět sportovních kanálů: Sport 1, Sport 2, ČT Sport, Eurosport 1, Eurosport 2, Arena Sport, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Golf Channel.

DIGI TV můžete sledovat buď přes satelit, nebo přes internet, případně lze oba způsoby kombinovat. Právě díky plnohodnotné televizi přes internet DIGI2GO získáte možnost sledovat vysílání až na čtyřech různých zařízeních, tedy kromě televize ještě například na PC, tabletu či na chytrém telefonu.

Tím pádem získáte i svobodu. Pokud nejste doma pánem televizního ovladače, nemusíte o něj bojovat. S DIGI2GO si fotbal pustíte jednoduše v ten moment, kdy chcete a kdy se hrají zápasy, které vás zajímají. Třeba na počítači, když není u televize volno. A nabídka je pestrá. Jen z Premier League odvysílá DIGI TV za celou sezonu 205 přímých přenosů, všechno, co jí umožňuje zlatý balíček vysílacích práv.

„To znamená více než tři sta hodin fotbalu na obrazovkách,“ upřesňuje Viktor Blažek, šéfredaktor DIGI Sportu a doplňuje, že je k porci přímých přenosů potřeba připočíst sestřihy, magazíny a vlastní studia s fotbalovými hosty, která DIGI Sport připravuje před významnými duely.

Podobnou porci zápasů nabízí i španělská La Liga. Zde bude celou sezonu vysílat DIGI TV osm až deset přenosů z každého kola, tedy vše, kde nedochází k časové kolizi zápasů. Z důvodu pestré nabídky tedy jistě oceníte i další funkce DIGI2GO, především funkci zpětné zhlédnutí, kdy si můžete z archivu pustit libovolný pořad až 72 hodin zpětně.

Variantou je, že si souběžně hraný duel můžete nahrát a kdykoli během příštích 30 dnů se na něj podívat. Oceníte i další vychytávku: funkce zpětné zhlédnutí vám umožní znovu si vychutnat gólový moment, brilantní akci či efektní zákrok brankáře. S DIGI2GO si zkrátka každý zápas vychutnáte. A když třeba nestihnete úvodní výkop, snadno se podíváte na první minuty zápasu na mobilu v autobuse.

Obě prestižní evropské ligy jsou již v plném proudu, a pokud si objednáte DIGI TV, příští zápas již můžete sledovat v klidu doma. Díky právě probíhající reprezentační přestávce máte na pořízení satelitní DIGI TV či televize přes internet DIGI2GO dostatek času.

DIGI TV myslela i na ty sportovní příznivce, kteří již mají televizi od jiného poskytovatele, nebo jim stačí klasická televize přes anténu a zajímá je pouze exkluzivní sport. Právě pro ně je určen samostatný balíček SPORT PLUS, který zahrnuje všechny sportovní kanály z nabídky DIGI TV.

DIGI TV ale ocení všichni členové domácnosti. Zatímco vy v klidu sledujete fotbal, ostatní členové rodiny si mohou vybrat až ze sta kanálů, z toho až 41 v HD rozlišení, a podle své volby se podívat na dobrý film na HBO či Cinemaxu, dokument na National Geographic či pohádku na Disney Channel. Díky možnosti sledovat televizi až na čtyřech různých zařízeních klidně všichni současně.

Pokud si DIGI TV objednáte, televizi přes internet DIGI2GO si podle návodu snadno nainstalujete sami, satelitní DIGI TV vám ve vámi zvoleném termínu nainstaluje technik. Pokud vše zvládnete během aktuální reprezentační přestávky, můžete si například už v sobotu 9. září odpoledne vychutnat šlágr Pemier League mezi Manchestrem City a Liverpoolem s předzápasovým studiem na kanálu DIGI Sport 1.

SESTŘIH Premier League: Manchester City - Everton 1:1. Padly dvě červené, pálil Rooney
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Swansea - Manchester United 0:4. Další kanonádu řídil Lukaku s Pogbou
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud