1. října 2014 • 13:47

V nominaci jednadvacítky jsou i uzdravení Přikryl s Trávníkem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Trenér fotbalové reprezentace do 21 let Jakub Dovalil nominoval na přípravné zápasy s Ukrajinou (9. října) a Itálií (14. října) také záložníka Sparty Tomáše Přikryla a dalšího středopolaře Michala Trávníka ze Slovácka, kteří kvůli zdravotním problémům vynechali zářijové soustředění v Rakousku.


Oficiální mezistátní start na svém kontě nemají brankář Slavie Karel Hrubeš a hráči Brna Jan Sýkora s Janem Malíkem. Úplnými nováčky však nejsou, protože v Rakousku zasáhli do příprav s klubovými soupeři Lieferingem a Unterhachingem. Po nemoci se do týmu vracejí také Ondřej Petrák z Norimberku a další slávista Jaromír Zmrhal.

"Kádr tvoří fotbalisté z naší nejvyšší soutěže a jsme rádi, že většina z nich pravidelně nastupuje v Synot lize v základní sestavě a často patří i k oporám. To je pro nás důležité," uvedl na webu FAČR Dovalil.

Český tým se utká s Ukrajinou ve čtvrtek 9. října v Kyjevě, o pět dní později přivítá Itálii v Praze na stadionu Bohemians 1905. Jde o druhý z pěti devítidenních přípravných bloků před domácím Eurem v příštím roce.

"Počínaje tímto utkáním už budeme hrát všechny přípravné zápasy až do začátku mistrovství Evropy v Praze. Chtěli bychom na Bohemku pozvat co nejvíce našich fanoušků," vysvětlil kouč jednadvacítky.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud