26. dubna 2015 • 21:07

Divizní derby rozhodl hattrickem karlovarský kapitán Geňo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Kapitán karlovarských fotbalistů Marian Geňo se stal hvězdou dnešního divizního derby. Domácí tým díky jeho hattricku porazil v utkání 23. kola skupiny A Hvězdu Cheb 3:0 a je čtvrtý v tabulce, zatímco jeho západočeský rival setrvává na sestupové 14. pozici. Třicetiletý Geňo se propracoval o čela tabulky střelců divize A s 19 brankami.


Ze dna tabulky se odpoutala Sušice, stačil jí k tomu bod v domácím utkání s Rokycany. Skončilo 1:1 a na penalty vyhráli hosté 4:2. Na poslední 16. místo se propadl nováček z Mariánských Lázní. V divizi B si upevnily vedení Brozany, jež přehrály 5:1 Nový Bor.

Zato v divizi D klopýtl její suverénní vládce z Velkého Meziříčí, když prohrál 1:2 v Pelhřimově. Hosty sice poslal do vedení těsně před poločasem 21. gólem v sezoně Simr, závěrečné minuty utkání už ale patřily domácím. V 82. minutě vyrovnal Čížek z penalty a o tři minuty později dal vítězný gól jeho spoluhráč Benda.

O záchranu bojující Pelhřimov tak připravil favorizovanému soupeři teprve druhou porážku v sezoně. Velké Meziříčí to ale zase tolik mrzet nemusí, k dispozici má totiž ještě desetibodový náskok před druhými Otrokovicemi.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud