10. října 2015 • 12:33

Sokolov znovu remizoval, Pardubice neudržely tříbrankové vedení

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Pardubice v 10. kole Fotbalové národní ligy neudržely tříbrankové vedení a ve Frýdku-Místku jen remizovaly 3:3, když všechny tři góly inkasovaly v posledních 15 minutách. Fotbalisté Sokolova potřetí za sebou jen remizovali, dnes 0:0 v Třinci. Nadále však spolu s Karvinou drží neporazitelnost a jsou v kontaktu s vedoucím Znojmem, které ale má zápas k dobru.


Sokolov poprvé v sezoně vyšel střelecky naprázdno, v největší šanci Kosaka vychytal brankář Paleček. Dobrou pozici měl v závěru i Vondráček, ale hlavou minul. Nebezpečnější byli Třinečtí. Proti však byl brankář Beláň, který zazářil především při Tomečkově ráně pod břevno. Čtvrt hodiny před koncem mu po Tomečkově hlavičce pomohla i tyč.

To ve Frýdku-Místku si fanoušci užili hned šest branek. Nejprve od hostů z Pardubic, když se dvakrát prosadil Petráň a jednou Kakrda. Jenže závěr Východočechům vůbec nevyšel. V 75. minutě mířil hlavou přesně Vyskočil a o dvě minuty později udělal ze zápasu drama Ižvolt trefou z přímého kopu. V poslední minutě přišla standardní situace, na kterou si naběhl i brankář Prepsl, míč se dostal k Literákovi a ten zařídil dělbu bodů.

O neporazitelnost přišlo Táborsko, které ve Vlašimi hrálo už od 9. minuty bez vyloučeného Kočího. Oslabení soupeře domácí využili a po gólech Nového a Jandy slavili první výhru v sezoně.

Sérii tří zápasů bez výhry ukončil exligový Hradec Králové, který vyhrál 1:0 v Opavě. O jediný gól se z pokutového kopu postaral Mareš.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud