12. října 2015 • 22:29

Florbalisté Brna zdolali Střešovice 3:2 a jsou v superlize druzí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Bulldogs Brno porazili v dohrávce 4. kola superligy Tatran Střešovice 3:2 a posunuli se na druhé místo o bod za vedoucí Mladou Boleslav. Stejně jako lídr tabulky si udrželi v soutěži neporazitelnost. Mistrovské Střešovice naopak po první ztrátě v sezoně klesly na čtvrtou pozici.


Bulldogs před 618 diváky vedli v osmé minutě po trefách Coufala a Voltnera 2:0, v 25. minutě ještě zvýšil v přesilové hře Juhaňák. Pražané stihli díky gólům Beneše a Němečka jen zkorigovat skóre. Těsný náskok domácí v závěru uhájili i při Fuchsově vyloučení.

"Bylo to špičkové utkání, které na hráče kladlo obrovské nároky. Bylo naprosto vyrovnané, první polovina patřila nám a druhá soupeři. V závěru nás obrovsky podržel brankář Filip Kuhn a opět se potvrdilo, že můžeme mít ty nejvyšší ambice," řekl trenér Bulldogs Jan Kadlec oficiálním stránkám Českého florbalu.

"Škoda dvou třetin, kdy jsme nebyli na hřišti. Na jednu dobrou třetinu se vyhrát nedá. Musím kluky líp motivovat k zápasu," uvedl kouč Tatranu Jiří Jakoubek.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud