3. prosince 2016 • 18:26

Nebyla to moc dobrá Sparta, měli jsme něco urvat, řekl Grigar

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Teplického brankáře Tomáše Grigara po dnešní prohře 1:2 na Spartě mrzelo, že severočeský celek si ze stadionu na Letné neodvezl alespoň bod. Pražané i vzhledem k rozsáhlé marodce podle něj totiž nebyli v úplně nejlepším rozpoložení.


"Zápasy se Spartou mám rád, vždycky je to super," řekl Grigar. "Tohle nebyla nějak moc dobrá Sparta, mohli jsme tady urvat nějaký bod," přidal třiatřicetiletý gólman, který proti bývalému klubu inkasoval poprvé po dvou zápasech s čistým kontem.

První branku Grigarovi vstřelil po rohovém kopu Michal Kadlec a teplický brankář se hodně rozčiloval, protože reklamoval faul. "Ještě jsem to neviděl, ale s odstupem času jsem si to přehrál v hlavě a faul to nebyl. Přišel přetažený centr a Kadlec tam dobře vletěl. Je to moje chyba," dodal.

Druhý gól přidal po chybě obrany Davida Lafata a za Teplice v závěru už jen zkorigoval David Vaněček. "Ze začátku jsme byli trošku ustrašení, pak se to sice vyrovnalo ale po chybě z rohu jsme prohrávali a bylo to složité. Moc jsme se na dostřel nedostávali," prohlásil Grigar. "Do druhé půle jsme vstoupili dobře, Sparta byla zalezlá ale z naší chyby šla do brejku a Lafata to proměnil. Je to střelec," doplnil.

Teplice na podzim získaly 22 bodů a přezimují na šesté příčce, čímž splnily cíl vedení. "Cíl byl být do osmého místa a jsme šestí, tak snad bude spokojenost," řekl Grigar. "Měli jsme sedm zápasů doma a z toho celou první pětku. To bylo těžké a jsme rádi, že jsme sbírali body venku," přidal.

"Na jaře se to snad otočí a budeme to zvládat doma," uvedl teplický brankář, podle kterého je šestá příčka reálným cílem. "V tabulce máme na týmy nad sebou velký odstup, takže to bude těžké. Šesté místo by bylo super," prohlásil Grigar.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud