24. dubna 2017 • 10:17

Obránce Trončinský z Pardubic vyhrál produktivitu baráže

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Obránce Marek Trončinský z Pardubic vyhrál produktivitu baráže o hokejovou extraligu o dva body před klubovým spoluhráčem Tomášem Rolinkem a Jakubem Flekem z Karlových Varů. Osmadvacetiletý Trončinský, který přišel do Dynama na konci ledna z Mladé Boleslavi, nasbíral ve 12 zápasech 13 bodů a s 11 asistencemi byl i nejlepším nahrávačem.


Rolinek s Flekem se podělili se sedmi brankami o prvenství mezi střelci a připsali si také po čtyřech přihrávkách. Nejlepší bilanci účasti na ledě při vstřelených a inkasovaných gólech měl s 11 kladnými body útočník Ondřej Beránek z Karlových Varů.

Nejhorší byl v bilanci v plus/minus se sedmi zápornými body obránce Filip Dundáček z Jihlavy. Nejtrestanějším hráčem se stal s 53 minutami Václav Skuhravý z Karlových Varů.

Mezi brankáři měl nejvyšší úspěšnost zákroků 93,40 procenta Miroslav Svoboda z Jihlavy. Nejnižší průměr 1,70 obdržené branky na zápas si udržel David Honzík z Karlových Varů, který jako jediný v baráži dokázal udržet čisté konto a povedlo se mu to hned dvakrát.

Celkových 24 zápasů navštívilo 152.877 diváků, což je v průměru 6370 na zápas. Jedná se o nejvyšší návštěvnost baráže v současném formátu. Dosud nejvíce za pět let od zavedení skupiny se čtyřmi celky chodilo v roce 2013, kdy zavítalo na stadiony 105.882 fanoušků, tedy v průměru 4412 na zápas.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud