13. září 2017 • 22:10

Mistrovská Dukla na úvod extraligy prohrála v Lovosicích

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Mistrovská Dukla vstoupila do nové sezony házenkářské extraligy dnešní porážkou 26:29 v Lovosicích v dohrávce 1. kola. Pražané tak stále čekají na první soutěžní vítězství v ročníku, minulý týden vypadli v prvním kole z Poháru EHF po dvou prohrách s islandským Hafnarfjördurem. Lovci naopak zvládli i druhý domácí duel v sezoně a se čtyřmi body vedou neúplnou tabulku.


Lovosice se mohly opřít o výkon střelce Jiřího Motla, jenž se trefil dvanáctkrát. "Myslím, že to bylo pěkné utkání, z obou stran bojovné a pro nás s vítězným koncem. Dokázali jsme se vypořádat se změnou soupeřovy obrany, možná nám jejich obrana jedna pět vyhovovala dokonce víc," řekl Motl.

Spojka Dukly Jan Syřínek přiznal, že se svými spoluhráči pociťoval únavu z komplikované cesty ze sobotní pohárové odvety na Islandu přes Finsko. "Jsme docela unavení, cítíme na sobě tu dlouhou cestu, ale takové zápasy musíme zvládnout. Dostávali jsme hodně gólů, nedokázali jsme moc ubránit, brankáři nám také tolik nepomohli," řekl nejlepší střelec Pražanů se šesti góly.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud