18. května 2016 • 15:40

Životní zážitek. Bolt se před Zlatou tretrou věnoval malým atletům

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Parádní zážitek si odneslo zhruba 600 dětí z dnešních závodů Čokoládová tretra na pražské Julisce, kam zavítal slavný jamajský sprinter Usain Bolt. Těm nejlepším potřásl pravicí a na stupních vítězů jim předal medaile. Další budou mít památku ze závodu na 100 metrů, který Bolt odstartoval. Desítky dalších získaly podpis či společnou fotografii.



Šestinásobný olympijský vítěz a trojnásobný světový rekordman dnes dorazil do České republiky poosmé a v pátek bude hvězdou mítinku Zlatá tretra v Ostravě, kde poběží 100 metrů.

"Jsem zdravý a určitě budu ze sebe chtít vydat to nejlepší. Dám do toho všechno," slíbil v rozhovoru s moderátorem před svým druhým letošním startem na stovce.

Bolt v Praze startoval dětské závody a dostal raketu
Video se připravuje ...

Na dejvický stadion přijel v koloně tří luxusních černých limuzín, za kterou sprintovala asi stovka dětí. Bolta dovedlo auto za přísného doprovodu ochranky až k dráze a kolem slavného atleta se vmžiku vytvořil chumel asi třiceti fotografů a kameramanů.

Devětadvacetiletý Jamajčan se na ploše stadionu věnoval hlavně dětem. U výškařského doskočiště si sedl mezi mladé závodníky, a když naděje české atletiky ukázaly tradiční Boltovo vítězné gesto, dokonce si je vyfotil svým mobilním telefonem.

Olympijský rekordman Usain Bolt s dětmi na pražské Julisce
Olympijský rekordman Usain Bolt s dětmi na pražské Julisce

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud