9. prosince 2015 • 19:40

NFL pobouřila šílená oslava. Hvězda si rozmázla rozkrok o tyčku

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Wide receiver Pittsburghu Steelers Antonio Brown bořil po nedělním vítězném zápase NFL s Indianapolis Colts internet hned dvakrát. Byl úžasnější jeho 48 yardový běh nebo následná oslava touchdownu? Posuďte sami. Rozkrok 27leté útočné hvězdy rezonuje ještě teď.



V NFL snad není hráče, který by pro případ skórování neměl připravenou vlastní unikátní oslavičku. Quarterback neporažené Caroliny a nejlepšího týmu ligy Cam Newton trhá ve stylu Supermana pomyslně dres a míč odnáší dětem, tight end New England Patriots Rob Gronkowski jím nepříčetně tříská o zem. Jiní salutují, svíjí se, tančí. A tak dále, a tak dále.

To, co předvedl Antonio Brown, ale liga ještě neviděla. Ve čtvrté čtvrtině za rozhodnutého stavu 38:10 pro domácí (Steelers nakonec vyhráli 45:10 a dál živí s bilancí sedmi výher a pěti porážek naději na postup do play off) Brown zachytil punt Pata McAfeeho a vrátil jej až do endzóny.

V euforii a ještě s míčem v ruce pak na tyč branky naskočil jak na divokého oře. Úlet, rozhodčí okažitě hodil žlutou vlajku za nesportovní chování.

VIDEO: Podívejte se na famózní běh a oslavu Antonio Browna

"Byl jsem v úplném rauši. Chtěl jsem se na tyčce udržet, ale spadnul jsem dolů," popisoval pro novináře Brown, který v úterý dostal od vedení NFL oficiální napomenutí. "Chtěl jsem pobavit děti v hledišti, ale dobře, příště se budu jen usmívat," přislíbil s nadsázkou polepšení.

Status první hvězdy zápasu ale Brownovi ani kontroverzní oslava odpárat nemohla. Rodák z Floridy si připsal celkově 118 naběhaných yardů a tři touchdowny při osmi zachycených passech. Pittsburgh je v divizi NFC na sedmém místě.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud