16. ledna 2017 • 15:37

Boj až do konce! Packers porazili favorita posledním kopem zápasu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do semifinále ligy amerického fotbalu NFL se probojovali vítězové základní části New England Patriots, Pittsburgh Steelers, Atlanta Falcons a také Green Bay Packers. Držitelé rekordních 13 mistrovských titulů ve čtvrtfinále vyřadili druhý nejlepší tým základní části Dallas Cowboys kopem v poslední sekundě utkání.



Green Bay vedené hvězdným rozehrávačem Aaronem Rodgersem vedlo většinu zápasu, nejvíce 28:13, ale favorizovaný Dallas v závěrečné čtvrtině mohutně dotahoval a půl minuty před koncem vyrovnal na 31:31. Tři sekundy před koncem ale Rodgers našel dlouhým pasem k postranní čáře spoluhráče, čímž vytvořil ideální pozici pro tříbodový kop, který Mason Crosby proměnil a zařídil těsné vítězství Packers.

Druhý tým Národní konference Atlanta postoupila přes Seattle Seahawks po výhře 36:20, Pittsburgh v duelu třetího s druhým týmem Americké konference udolal Kansas City 18:16, všechny body Ocelářů zařídil tříbodovými kopy Chris Boswell. Patrioti si poradili s Houston Texans 34:16 díky třem touchdownům Diona Lewise.

V semifinále se Patrioti utkají o postup do Super Bowlu s Pittsburghem a Green Bay vyzve Atlantu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud