12. března 2011 • 05:00

Pracháč Woods se stěhuje do sídla za miliardu!

Autor: Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zbývá jen pár dní a nastěhuje se do nového miliardového sídla! Americký golfi sta Tiger Woods (35) si na Floridě vybudoval luxusní dům, kterému nechybí téměř nic. Aby nemusel trénovat na veřejnosti, nechal si hned vedle postavit čtyřjamkové golfové hřiště, v kině se může podívat na filmy nebo si ze soukromého přístavu vyjet na jachtě.



Areál ho vyšel na 60 milionů dolarů (miliarda korun).„Je to fenomenální! Už jen chvíli a budu bydlet v novém,“ pochlubil se Woods na svém webu.

A že se má na co těšit! Atletická dráha, bazén nebo třeba odpaliště přímo na střeše svého domu. Nudit se v tak vybaveném sídle rozhodně nebude. Za největší chloubu považuje čtyřjamkové hřiště, které si nechal postavit podle svého přání.

Sám si ho vymyslel i projektoval a nechyběl ani u toho, když vyrůstalo. Je velké jako dvě fotbalová hřiště. „Z něho jsem nejvíc nadšený. Moc se těším, až si tam zahraju,“ řekl vítěz čtrnácti major titulů, který loni na konci října ztratil post světové jedničky.


S výstavbou floridského areálu začal před několika lety ještě v době, kdy byl se svou švédskou manželkou Elin Nordegren. Té po rozvodu (loni v srpnu) musel vyplatit přes 10 miliard korun, ale ani takový balík ho nezruinoval a bez problémů své nebeské sídlo dokončil.

Nejbohatší sportovec světa se půl roku po rozpadu manželství zase začal soustředit na to, v čem dlouhá léta vynikal. Tvrdě trénuje, ale hraje pouze vybrané golfové turnaje. A není jich mnoho.

„Důvod je jednoduchý. Mám rodinu a jsem rozvedený. Kdybyste byli rozvedení a měli děti, pochopili byste to. Chci s nimi trávit hodně času,“ vzkázal Woods.

Tiger Woods si na The Barclays poradil i s tímto bunkrem na 11. jamce
Tiger Woods si na The Barclays poradil i s tímto bunkrem na 11. jamce

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud