Ondřej Němec
5. srpna 2016 • 18:55

Skandál v Riu! Marocký boxer den před zápasem osahával Brazilky, skončil za mřížemi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

Místo šestnácti provazů mříže! Jen den před prvním zápasem v rámci olympijského klání, byl dvaadvacetiletý marocký boxer Hassan Saada zadržen kvůli sexuálnímu obtěžování. Dopustit se ho měl na dvou Brazilkách, které obsluhovaly v olympijské vesnici. Policie mladého bouřliváka uvěznila na dobu patnácti dnů, tím pádem pro něj olympijské hry v Riu skončily.



Dvaadvacetiletý marocký amatérský boxer Hassan Saada byl v pátek 5. srpna zatčen a uvězněn na základě obvinění z pokusu o znásilnění. Napadnout měl ve středu 3. srpna dvě ženy pracující v obsluze olympijské vesnice v Barra da Tijuca.

Na svůj pokoj je přivolal pod záminkou, že chce získat informace. Když dorazily, nabízel jim peníze za sex a následně jednu z žen přitiskl ke zdi a začal ji osahávat na intimních místech. Na pokoji tomu, podle serveru Globo G1, přihlíželi další dva sportovci, ale nijak nezasáhli. Obě ženy se ubránily a utekly z místnosti.

Policie uvedla, že Saada bude uvězněn po dobu patnácti dnů, z důvodu vyšetřování incidentu. Tím pádem pro mladého Maročana olympiáda skončila.

Marocký bojovník ve střední váze měl zápasit už tuto sobotu ve 12.30 tamního času. Nastoupit měl proti Mehmetu Nadirovi z Turecka. Rodák z Casablanky nicméně nepatřil mezi favority, zisk medaile se u něj nepředpokládal.

Vše o LOH v Riu čtěte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud