Miroslav Horák
5. ledna 2014 • 04:30

Patrik Eliáš o terorismu v Rusku: Výbuchy mě trochu vyděsily

Autor: Miroslav Horák, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před domácím MS v hokeji: program, soupisky i exkluzivní rozhovor s Radimem Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před pár dny vyděsil fanoušky nebezpečným skokem do mantinelu. Pád do prken ustál bez větší úhony. Doufá, že klid si užije i příští měsíc v Soči, v tu dobu nejhlídanějším místě světa. "Výbuchy ve Volgogradu mě trochu vyděsily," přiznává Patrik Eliáš v rozhovoru pro Nedělní Sport.



"Z čeho mám trochu obavy, to jsou ty poslední události v Rusku. Musím přiznat, že nás tady v klubu výbuchy ve Volgogradu zaskočily," říká hvězda Devils. "To jsou hodně nepříjemné věci. Nezbývá než doufat, že o naše bezpečí bude postaráno," dodává Eliáš pro Nedělní Sport a počítá v Soči s pořádnými bezpečnostními manévry.

"S klukama jsme si říkali, že tam nejspíš narazíme na samou armádu. Ale pořád lepší extra hlídaná olympiáda, než aby k něčemu hroznému došlo. Předpokládám, že pro nás sportovce to tak nepříjemné nebude, horší to asi budou mít fanoušci," tuší Eliáš.

Patrik Eliáš na ledě, nad ním Jaromír Jágr, který zjišťuje, jak na tom jeho parťák z útoku Devils je. Eliáš ze zápasu s Pittsburghem musel odstoupit
Patrik Eliáš na ledě, nad ním Jaromír Jágr, který zjišťuje, jak na tom jeho parťák z útoku Devils je. Eliáš ze zápasu s Pittsburghem musel odstoupit

"Soči bude hodně střežené, všude samá kontrola, zácpy, zpoždění. To je minus těchto velkých akcí. Navíc v místě, kde se ty strašné věc dějí," komentuje děsivé zprávy sedmatřicetiletý útočník.

Události v Rusku spíš než s ruskými spoluhráči řeší se svými českými parťáky Jágrem a Židlickým. "A společně doufáme, že organizátoři se postarají o bezpečnost všech," uzavírá nepříjemné téma Patrik Eliáš.

Velký rozhovor s Patrikem Eliášem čtěte v Nedělním Sportu!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud