27. listopadu 2015 • 00:00

Sportovní kino si pořizuje stále více hospod v Česku. Víme proč!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Důvodem rostoucího zajmu majitelů hospod a restaurací v Česku v posledních týdnech jsou především atraktivní živé přenosy nejzajímavějších zápasů Synot ligy, Champions League a Premier League z každého kola. Ty lze totiž sledovat jen na stanici O2 Sport, kterou má Sportovní kino exkluzivně v nabídce. Majitelům gastronomických zařízení však toto nové kino nabízí ještě mnohem více.



S aktuální fotbalovou sezonou přišel Staropramen společně s O2 TV s novinkou určenou pro provozovatele hospod, barů a restaurací, kteří chtějí svým návštěvníkům nabídnout něco navíc a nalákat je k pravidelným návštěvám.

Jak se ukazuje v průběhu všech důležitých sportovních událostí, Češi jsou velcí sportovní fanoušci. A proč fandit doma, když je to o moc zábavnější v oblíbené hospodě s přáteli a u dobrého piva?

Projekt Staropramenu a O2 TV s názvem „Sportovní kino“ nabízí provozovatelům restauračních zařízení instalaci televizního kanálu O2 Sport s nabídkou exkluzivních sportovních přenosů, které na jiných televizních stanicích nenajdou: nejlepší zápas z každého kola Synot ligy, 15 zápasů Champions League z každého kola, 5 zápasů z každého kola Premier League, zápasy vybraných turnajů ATP a WTA a další atraktivní sportovní přenosy.

Foto Sportovní kino


Nabídka Sportovního kina navíc obsahuje možnost zviditelnění dané provozovny v jejím okolí, propagaci sledování O2 Sport i jednotlivých sportovních přenosů, případně i osobní oslovování štamgastů ze sousedství prostřednictvím textových zpráv.

„Hospodští, kteří odebírající naše pivo, tak získají nejen atraktivní program pro své hosty a zajímavý marketingový balíček na jeho zviditelnění, ale i legální obsah k veřejné produkci v provozovně,“ vysvětluje Jan Matějů, ředitel oddělení rozvoje obchodu společnosti Pivovary Staropramen a dodává: „Nabídka platí i pro hospody, které naše pivo doposud neodebírají, pokud se zavážou k jeho odběru.“

Foto Sportovní kino


I vaše hospoda může získat výhodu exkluzivních zápasů, které vám jiné televizní stanice nenabídnou. Pro více informací a případné objednávky navštivte stránky www.sportovnikino.cz. Najdete zde i přehled hospod a restaurací, které již Sportovní kino mají.

Články odjinud


Články odjinud