16. listopadu 2012 • 19:15

Krásky fandily spolu. Štěpánka s Berdychem hnaly Ester a Nicole

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | Radek Štěpánek s Tomášem Berdychem válčí ve finále Davis Cupu na kurtu, na tribuně jim v pátek držely pěsti jejich nejbližší. Nicole Vaidišová, manželka české dvojky, a modelka Ester Sátorová, přítelkyně Berdycha, fandily svým milým vedle sebe hned u české lavičky...



Čeští tenisté bojují o zisk "salátové mísy" proti Španělsku, palce jim vedle kurtu drží i jejich pohledné partnerky. Do O2 Areny přišly sledovat páteční dvouhry Nicole Vaidišová a Ester Sátorová, seděly vedle sebe a obě hlasitě fandily.

V úvodu zápasu Štěpánka s Ferrerem těsně vedle Sátorové seděl i Tomáš Berdych, který se vzápětí odešel do šatny chystat na vlastní duel. Obě dlouhovlasé dívky v první dvouhře štěstí českým tenistům nepřinesly, Štěpánek na světovou pětku nestačil.

Ve druhém zápase už to bylo lepší, Tomáš Berdych s Nicolasem Almagrem vydřel v pěti setech důležité vítězství, a mohl si dojít k Ester pro sladký polibek...

Vítězná pusa pro hrdinu! Berdychova přítelkyně Ester mu gratuluje k vydřenému vítězství nad Almagrem
Vítězná pusa pro hrdinu! Berdychova přítelkyně Ester mu gratuluje k vydřenému vítězství nad Almagrem

Finále Davis Cupu navštívila v pátek i řada dalších známých osobností. Na tribunu usedl prezident republiky Václav Klaus, vedle Ivana Lendla fandil ministr financí Miroslav Kalousek.

V hledišti nechyběli zbylí členové vítězného týmu z roku 1980, vedle Ivana Lendla také Jan Kodeš, Tomáš Šmíd a Pavel Složil. Počínání českých tenistů si nenechal ujít ani kapitán ženského fedcupového týmu Petr Pála či legendární tenistka Jana Novotná.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud