2. srpna 2019 • 10:25

Karviná získala posilu ze Sparty. Vukadinovič by měl hrát už proti Slavii

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osmadvacetiletý ofenzivní záložník Vukadin Vukadinovič přestupuje ze Sparty do Karviné. Nastoupit by měl už v neděli proti Slavii (16.30), kde v minulosti také působil. „Moc se těším. Chci hrát ligu, po návratu z Turecka jsem byl v béčku Sparty a hrál převážně přípravné zápasy,“ říkal Vukadinovič pro klubový web.



Srbský záložník se po návratu z hostování v druholigovém tureckém Bolusporu neprosadil do kádru Sparty. Do Karviné míří na přestup.

„O Vukadina jsme měli dlouhodobý zájem,“ uvedl Lubomír Vlk, sportovní ředitel MFK Karviná. „Už před pěti lety, kdy jsme hráli druhou ligu, u nás byl, ale nakonec dal přednost nabídce Slavie. Jsme rádi, že tentokrát se už všechno podařilo dotáhnout. Rychlého a dynamického fotbalistu na kraj hřiště potřebujeme.“

Sparťanský křídelník Vukadin Vukadinovič
Sparťanský křídelník Vukadin Vukadinovič

Osmadvacetiletý rodák z Bělehradu má s českou ligou hodně zkušenosti. Hrál v Jablonci, ve Slavii, ve Zlíně a ve Spartě. Za 116 zápasů vstřelil 11 gólů. Za Spartu naposledy nastoupil v polovině prosince v Příbrami (1:1).

„Bavil jsem se s Filipem Panákem (přestoupil z Karviné do Sparty) a říkal, že se to v Karviné za ty roky hodně změnilo - krásný stadion a zázemí. Chválil to. Moc se těším na neděli a na první zápas,“ dodal Vukadinovič.

Vše o Karviné čtěte zde »

SÁZKAŘSKÉ TIPY: V derby Opavy s Baníkem padne červená. Trefí se konečně Kozák?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga




Články odjinud


Články odjinud