Květoslav Šimek
14. července 2022 • 11:54

Váhal, ale ještě nekončí! Papadopulos: Pomůžu Karviné zpátky do ligy

Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Michal Papadopulos (37) si rozmyslel konec kariéry. Jak už naznačil minulý týden v rozhovoru pro iSport.cz, tělo i hlava „drží“. S MFK Karviná podepsal novou smlouvu a jasným cílem.  „Nechtěl jsem končit sestupem, jakýmkoliv způsobem chci Karviné pomoct k návratu do ligy,“ říká Papadopulos.



Po nevydařené sezoně, která pro Karvinou skončila sestupem z FORTUNA:LIGY, byl nahlodaný. Hodně reálně uvažoval o konci kariéry. Kapitán Michal Papadopulos nakonec své rozhodnutí změnil a bude dál pokračovat.

„Jsme moc rádi, že se Michal takto rozhodl,“ řekl sportovní ředitel Lubomír Vlk pro klubový web. „Je to veliká osobnost v kabině i na hřišti a těší nás, že zůstává. V tréninku vypadá výborně, budeme ho moc potřebovat a věřím, že nám pomůže k postupu zpět do nejvyšší soutěže.“

Papadopulos začal s Karvinou minulý týden trénovat, o víkendu si znovu zahrál zápas. V přípravě v Liptovském Mikuláši (0:0) odehrál první poločas. Znovu je plný energie a odhodlání. „Jakýmkoliv způsobem chci pomoct k návratu do ligy,“ má jasno. „Jsem zdravý a nic mě nebolí. To byly dva hlavní aspekty, které rozhodly o tom, že budu pokračovat.“

Za Karvinou zatím Papadopulos po návratu ze zahraničí odehrál dvě sezony. V 62 prvoligových zápasech vstřelil 14 gólů. Další teď chce přidat v boji o návrat mezi elitu.

Karviná – Pardubice: Papadopulos svým šestým gólem otevřel skóre
Video se připravuje ...

MFK Karviná Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud