6. srpna 2022 • 10:00

Afričan kvůli přestupu zmeškal vlastní svatbu. Při obřadu za něj zaskočil bratr

Autor: ČTK, mas
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Mohamed Buya Turay ze Sierry Leone kvůli angažmá v Malmö zmeškal vlastní svatbu. Sedmadvacetiletý fotbalista, kterého při obřadu v rodné zemi zastoupil bratr, se navíc s manželkou od přestupu stále neviděl.



„Svatba byla 21. července v Sieře Leone, ale já tam nebyl, protože Malmö chtělo, abych přiletěl dřív,“ řekl listu Aftonbladet Turay, který byl místo svatebního obřadu o den později představen jako posila švédského klubu.

Turay sice na sociálních sítích zveřejnil novomanželské fotky, ale s partnerkou je pořídili v předstihu. „Vypadá to, jako bych na svatbě byl, ale nebyl. Vyfotili jsme se už dřív. Při obřadu za mě zaskakoval bratr,“ uvedl.

Turay, který strávil poslední dvě sezony v Číně, také přiznal, že s manželkou se zatím od přestupu do Švédska neviděl. Slíbil jí však, že o novomanželskou dovolenou nepřijde. „Nejdřív ale musíme vyhrát ligu,“ prohlásil s úsměvem.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud