29. prosince 2020 • 13:20

FPX chtějí koupit roster GODSENT, půjde STYKO do nové organizace?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

GODSENT, švédská organizace, kterou reprezentuje také Martin "STYKO" Styk, se podle nejnovějších informací domluvila na přestupu svých hráčů do FunPlus Phoenix, organizace známé především díky jejímu působení v League of Legends.



První informace o transferu se objevily již v říjnu, kdy byl tým GODSENT podle HLTV.org v pokročilých jednáních s čínskou organizací.

Zvěsti nyní potvrdil generální manažer FunPlus Phoenix Petar „⁠peca⁠“ Marković na svém Twitteru, kde reagoval na leaknutý obrázek z konference FPX. „Čekáme na hráče, až přezkoumají a podepíší své smlouvy,“ říká manažer FPX.

Martin „STYKO“ Styk se přidal k organizaci GODSENT v listopadu roku 2019. Za působení slovenského střelce se celek pohyboval mezi druhou a třetí světovou desítkou.

FunPlus Phoenix se do CS:GO zapojili poprvé v březnu, kdy se k týmu měla připojit kompletní sestava Heroic. Po odchodu Patricka „es3tag“ Hansena do Astralis však nebyl deal dokončen a tým ve Flashpoint 1 Phase 2 reprezentoval americký mix.

O pátém členu GODSENT zatím není jasno. Po odchodu Kevina „⁠kRYSTAL⁠“ Amenda zastupoval v týmu kouč Jonatan „Devilwalk“ Lundberg. Potenciální náhradou by mohl být Miikka „⁠suNny⁠“ Kemppi, který by se tak vrátil ke svým bývalým spoluhráčům z mousesports Stykovi a Zehnovi.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud