6. září 2017 • 15:15

Blíží se vydání nového dílu FIFA. Připomeňte si nejlepší úlety toho předchozího

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na konci září by měl vyjít nový díl nejslavnější fotbalové videohry, který ponese název FIFA 18. Díky technologickým pokrokům už hra v posledních letech vypadá značně realisticky, jak je ale nepříjemným zvykem, ani v tom posledním díle se vývojáři nedokázali zbavit některých grafických chyb a ocitli se tak pod posměšnou palbou fanoušků. Připomeňte si ty největší úlety z předchozího dílu. 



Vývojáři slavné hry FIFA dokázali vytvořit realistickou hru, která se až moc neliší od klasických fotbalových zápasů. Ve hře máte spoustu možností, kromě přihrávek a gólů se můžete pochlubit i hrou proti pravidlům a hráče protivníka kosit jednoho po druhém. FIFA se stala také součástí esport turnajů, ve kterých soutěží profesionální hráči o značné finanční výhry.

Jenže stejně jako v jiných videohrách, i zde se vývojáři nevyvarovali několika bugům, tedy chybám. Ty se projevují podivným chováním objektů a bugy ve FIFA hře opravdu dokázaly pobavit. „Vytvořili jste z toho normální gay porno,“ smál se vývojářům jeden z hráčů. Bugy se totiž nejčastěji projevovali tak, že se jednotliví hráči podivně zasekli do sebe a scéna tak spíše než fotbal, připomínala milostnou scénu.

O další vtipné momenty a úlety se podělili i samotní hráči. Stejně jako v klasickém fotbalu, i ve hře kolikrát nastaly posměšné chvilky. Klasické vlastní góly z malé domů, neschopnost trefit prázdnou bránu, nebo pokažený odkop brankářů. Pokud se nemůžete nového dílu dočkat, pobavte se mezitím těmito úlety.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud