30. listopadu 2018 • 20:16

Železník si zahraje finále iSport Cupu: Soupeř ztrestá každou chybu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Unikátní projekt CZC.cz iSportCup, kde soupeří ti nejlepší hráči o hodnotné ceny ve hře FIFA19, se blíží k závěru. Finále si zahraje i útočník prvoligového Zlína Lukáš Železník, který obdržel divokou kartu. Nejlepší osmička se 8. prosince v pražské Hostivaři porve o 50 000 korun a profesionální kontrakt v týmu iSport.cz! "Mám velkou radost, zahraji si s těmi nejlepšími," říká 28letý fotbalista a fanoušek známé počítačové hry.



Jakou máte radost z divoké karty a co očekáváte od finále? 
"Radost mám velkou.... Zahraji si proti nejlepším hráčům česko-slovenské scény. S finalistou The Johnym jsem si psal během kvalifikací a říkali jsme si, že by bylo super, kdyby se podařilo postoupit přes divokou kartu. Chtěl bych ve skupině The Johnyho, Emericksona, ACS.MrRici a T9Lakyho. To jsou top hráči u nás a souboj s nimi by pro mě byl zajimavý. Očekavám, že soupeři budou trestat každou chybu, takže si na ně musím dát pozor."

Za které týmy budete hrát? A proč?
"Škoda, že se nehraje s ultimate týmy, co by si každý poskládal podle svého. Proto jeden z týmu bude Juventus. Hraje tam můj oblíbenec CR7."

Co říkáte na akci iSportCup? Jste rád, že se v Česku něco takového děje?
"Dřív jsem hrával na jednom českém portále, kde se objevoval i další finalista JamesBony... Poslední roky už však hraju pouze FUT. Je skvělé, že FIFA dorazila i do ČR a tohle může být první velký turnaj u nás!"

Přijdete se podívat na závěrečné finále, pokud nepostoupíte?
"Pokud budu mít čas, tak určitě dorazím. Finále bude velkolepé! Při velkém štěstí se tam probojuju taky, ale to by mi musel EA SPORTS hodně pomoc." (úsměv)

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud