17. dubna 2019 • 23:29

Online finále iSport LIGY zná své obsazení. Kdo prošel do TOP32?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je rozhodnuto! Poslední kvalifikace prvního turnaje v rámci CZC.cz iSport LIGY skončila a my známe jména 32 nejlepších, kteří se probojovali do online finále. To se uskuteční v neděli 21. dubna a úspěšní kvalifikanti si to v něm rozdají o postup do offline finále, které se uskuteční v multikině v pražské Hostivaři. Celkový vítěz ligy pak na konci roku obdrží kromě věcných cen 100 000 korun. A kdo že se v rámci prvního turnaje probojoval do TOP32 a zahraje si online finále? 



Z první kvalifikace si postup zajistili Doli2000, Kobbycz88, Caster, BaoBab22, Slavista, Rozsi, RIIJK a Jacoisgod.

Druhá kvalifikace skončila šťastně pro hráče valvi10, INAE.pikej, JamesBony28, T9Laky, INAE.Driskecz, Willy9, INAEsrda a INAE.Typcii

Ve třetí kvalifikaci se dočkali postupu Emerickson, The Johny, TeamSampi.Dida, Supervazka98, NgAngel, BR1Ck, Prdik87 a Vondrusiino.

Třicet dva postupujících pak v závěrečné čtvrté kvalifikaci doplnili DRMI10, Jera11, Huhnak, Pitrs14cz, Kony21, Rak9, ASTNDoli97 a Hady9. 

Tito hráči si to v neděli 21. dubna rozdají v ONLINE finále o osm vstupenek do OFFLINE finále. To se uskuteční v multikině v pražské Hostivaři. 

Nestihli jste první turnaj? Nezoufejte. Zapojit se můžete do dalšího. Více na www.isportliga.cz.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud