David Pávek
23. června 2020 • 12:07

Šmicer vstupuje do esportu! Za Entropiq bude hrát i jeho syn

Autor: David Pávek
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hry mu nejsou cizí, PlayStation prý vozí všude s sebou. Legendární fotbalista Vladimír Šmicer vstupuje do týmu Entropiq, který založil úspěšný pokerový hráč Martin Kabrhel. "Štístko" bude investorem a mentorem FIFA sekce Entropiqu, do jehož akademie vstupuje i jeho syn Jiří alias "Georgino".



„Ještě že ten dres není rudej, to bych zase dostal,“ pobavil fotbalový internacionál Vladimír Šmicer, když převzal trikot v barvách mladého, ale ambiciózního týmu Entropiq, narážkou na nedávnou aférku se sparťanským hokejovým dresem.

„Ve vstupu do Entropiqu vidím příležitost dostat se blíž do odvětví esportu a k nejlepším hráčům u nás. Věřím, že se dostaneme do světa a budeme i tam patřit mezi nejlepší. Hrozně mě to láká, vidím v tom velkou budoucnost, kolik lidí to hraje a kolik se v tom začíná točit peněz,“ vyprávěl na tiskové konferenci v hotelu v Tančícím domě.

Šmicer je podle svých slov milovníkem videoher odmalička, přes konzole SEGA se dostal k PlayStationu, na kterém ale spíše než FIFU hraje NHL. Na virtuální fotbal je expertem jeho syn Jiří, kterému nikdo neřekne jinak než Georgino. „Když hraju proti mladýmu, tak nemám šanci, to vůbec nemá cenu hrát,“ usmíval se Šmicer.

Vladimír Šmicer jako investor a mentor vstupuje do týmu Entropiq, za který bude hrát i jeho syn Jiří
Vladimír Šmicer jako investor a mentor vstupuje do týmu Entropiq, za který bude hrát i jeho syn Jiří

„Víc a víc mě to baví, jsem na tom bohužel i závislej,“ smál se legendární hráč Slavie či Liverpoolu. „Vozím si PlayStation i na dovolenou, tu hodinku denně si musím zahrát. Někdo má rád seriály, já si radši zahraju. Nakonec se to asi dozvěděli i kluci z Entropiqu, a tak vznikla tahle spolupráce.“

Šmicer věří, že pověstné „štístko“ přinese i ambiciózní organizaci Entropiq. „Nejen štěstí, ale hlavně kus sebe, nějakou pohodu. A třeba i klukům můžu tady i po světě otevřít nějaké příležitosti,“ věří.

„Řekl bych, že esportu trochu pomohl i koronavirus. Když lidi seděli doma, viděl jsem ten skutečný potenciál, který v gamingu je a bude. Jednou má velkou šanci se dostat i na olympijské hry.

Šmicerův syn Jiří alias “Georgino„ se přidává do FIFA sekce Entropiqu jako člen akademie, učit se bude i od profíků jako jsou RIIJK a Huhnak, kteří se oba v minulosti účastnili iSport LIGY.

Šmicer vstupuje do esportu! Za Entropiq bude hrát i jeho syn Jiří
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud