10. srpna 2020 • 18:15

Lahm, Torres či Xavi! Nové ikony a možnosti ve FIFA Ultimate Teamu

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pondělí odhalili EA Sports další novinky, na které se můžeme těšit ve FIFA 21. Další ročník populární fotbalové série vychází 6. října. V posledním traileru byly představeny nové možnosti ve FIFA Ultimate Teamu. Součástí hry bude jedenáct nových ikon, mezi které patří Petr Čech, Xavi, Eto'o a další.



FUT s kamarády bude nově realitou. V Division Rivals budete nově ve dvojicích moci bojovat proti dalším jednotlivcům a dvojkám. Společně budete moci hrát také proti AI ve Squad Battles. 

Další novinkou budou FUT Friendlies House Rules proti ostatním hráčům. 

Společně s kolegou budete moci plnit Co-Op objectives, ve kterých můžete získat odměny a zlepšovat své postavení v žebříčku Division Rivals a Squad Battles.

V nových Team Events budou hráči podporovat své oblíbence a získávat odměny za speciální úkoly. Podobně tomu bude v Community Events. 

Nově se budou plejeři umisťovat v Division Rivals pomocí Squad Battles. Zápasy proti AI by měli upřesnit vaší úroveň a najít tu ideální divizi pro váš začátek v Division Rivals.

Novinky se objeví také, co se týče stadionů. Hráči si budou moci vybrat svou hymnu, barvu sedaček či oslavy fanoušků vašeho manšaftu.

Minulý týden jsme vás informovali o nové ikoně ve FIFA 21. Tou byl Petr Čech, který se stal teprve druhým českým fotbalistou mezi ikonami.

K české legendě se přidá dalších deset ikon: Eric Cantona, Ashley Cole, Samuel Eto'o, Fernando Torres, Philipp Lahm, Ferenc Puskás, Bastian Schweinsteiger, Davor Šuker, Nemanja Vidić a Xavi.

Více podrobností se dozvíte v Pitch Notes.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud