10. srpna 2020 • 10:45

Dlouholetý komentátor CS:GO posiluje nejúspěšnější americkou organizaci

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Team Liquid dál posiluje. Po odchodu Nicka "nitr0" Cannelli a příchodu Michaela "Grim" Wince, přišla v CS:GO týmu další změna. Nyní se tým po dvaceti měsících loučí s Ericem "adreN" Hoagem, kterého nahradí jeden z nejslavnějších komentátorů poslední doby Jason "moses" O'Toole.



V posledních dnech sbírá Team Liquid do svých řad jednu legendu Counter-Strike scény za druhou.

Vše začalo akvizicí Jarosława „⁠pashaBiceps⁠“ Jarząbkowského, který nově zastupuje v TL roli streamera a evropského ambasadora. 

Za pár dní ho následoval k modrému celku Adil „ScreaM“ Benrlitom. Ten se však nepřipojil k CS:GO sekci, nýbrž ukončil svou kariéru v Counter-Striku a načal novou kapitolu ve Valorantu.

PashaBiceps přicházi k Team LiquidFoto Team Liquid

V neděli se k borcům připojil bývalý profesionál, komentátor a analytik Jason "moses" O'Toole. Dlouhodobý parťák Anderse "Anders" Blumeho se pokusí tým navrátit na první příčku na světě, na které se nacházeli v létě roku 2019, kdy mimojiné vyhráli Intel Grand Slam.

Team Liquid se po neúspěšném jaře propadl ve světovém žebříčku až na hranici první desítky, jejich nejhorší umístění za dva roky. 

Tým v novém složení bojuje na DreamHack Open, kde se po první výhře utkají zítra s Chaos. Příští týden pak budou součástí ESL One Cologne.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud