4. dubna 2021 • 10:45

Zlatý hattrick! Škuty po pětileté pauze znovu Red Bull Ultimátním Hráčem

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pět her, stovky a stovky gamerů, jediný vítěz. Největší gamingová událost roku Red Bull Ultimátní Hráč zná svého krále, kterým se potřetí v historii stal Jiří „Škuty“ Škuthan. „Chtěl jsem titul získat zpátky,“ těšil se z vítězství Škuty, jenž ve finále porazil Muttenziho.



Vítejte staronového vládce gamingu! Škuty ukázal svou sílu již v kvalifikacích, do top 8 postupoval jako jeden z hlavních favoritů na vítězství. Svou roli potvrdil, v každé z pěti her se umístil v horní polovině tabulky, v Grandfinále jej doplnil Muttenzi. Šance borců byly vyrovnané, čekal se tuhý boj.

Jenže ten nepřišel. Škuty opanoval Bike Unchained 2 i Clash Royale, ve FIFA 21 již předvedl spíše odevzdaný výkon a bylo jasno. Jiří Škuthan se stává potřetí vítězem Red Bull Ultimátního Hráče, ve finále ani nemusel předvést svůj um v League of Legends a Counter-Strike: Global Offensive.

Opět se ukázalo, že Red Bull Ultimátní Hráč musí být opravdu všestranný. „Na FIFU jsem nebyl připravenej, ale nějak jsem se ji zvládl naučit. Podobně to bylo s Bike Unchained, které jsem hrál měsíc před turnajem,“ sdílel podrobnosti o své přípravě Škuty. Ten se může těšit na exkluzivní ceny, které díky své výhře na Red Bull Ultimátním Hráči získal.

Zájezd na závody Formule 1, PlayStation 5 či Red Bull chladnička se zásobou energie na celý rok. To je odměna za náročnou přípravu. „Na závody vezmu asi jednoho z kamarádů, kteří mi pomáhali s tréninkem,“ plánoval Škuty výlet na rakouský Red Bull Ring.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud