23. prosince 2016 • 13:56

TOP obránci NHL posledních zápasů. Září Hedman, vyplatí se překvapení z Toronta?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trápíte se, koho dnes v noci při hraní Sazka Fantasy NHL zvolit do obrany? Nesmutněte, připravili jsme pro vás přehled nejlépe bodujících zadáků za posledních 5 zápasů. Na koho ukážete ve svých sestavách vy?



Victor Hedman (10,6 milionů) Tampa Bay

Urostlý švédský bek chytl fazónu jako hrom. V minulých pěti utkáních si připsal neuvěřitelných 10 kanadských bodů (1+9). S jeho výkony se rozjela i Tampa, která dnes hraje ve Washingtonu.

Průměrný čas na ledě 24:31
Střely 12
Body 1+9
Trestný minuty 4

Justin Schultz (8,5 milionů) Pittsburgh

Tučňáci nebodovali v 5 utkáních jen jednou. Dobré výkony předvádí obránce Schultz, který si připsal i dvě vstřelené branky. Jeho cena je oproti jeho kolegům o něco nižsí. Navíc Pittsburgh je v domácím zápase s New Jersey favoritem.

Průměrný čas na ledě 22:01
Střely 12
Body 2+4
Trestný minuty 2

Rasmus Ristolainen (9,5 milionů) Buffalo

Sabres se příliš nedaří, ale dnes hrají na ledě Islanders, kteří jsou poslední ve Východní konferenci. Pro hosty můžou být povzbuzením výkony jejich elitního beka Ristolainena. Ten nejen že boduje a v tomto období získal pěkných 6 bodů, ale navíc hraje čistě. Za předešlých 5 utkání nebyl ani jednou vyloučený a v kolonce +/- mu svítí zelené číslo. A další plus - Fin v podstatě nesleze z ledu. To z něj dělá hodně žhavýho favorita pro naše sestavy.

Průměrný čas na ledě 25:38
Střely 5
Body 2+4
Trestný minuty 0

Justin Faulk (10,6 milionů) Carolina

Hurricanes se po delší době tlačí na postupová místa do play-off. Napomáhají tomu i výkony Faulka. Ten v tomto období patří mezi obránci k nejlepším střelcům. A není se čemu divit, za 5 utkání vystřelil na bránu hned 19krát.

Průměrný čas na ledě 22:01
Střely 19
Body 3+2
Trestný minuty 4

Jeff Petry (7,8 milionů) Montreal

Kdo zastaví rozjetý Columbus, který se vyšvihl už na první místo celé NHL? Dnes v noci se o to pokusí Montreal. Tomu z druhé obranné řady výrazně boduje Petry. Stejně jako kolega Faulk z Caroliny se činí při střílení. Na bránu během pěti utkání vyslal dokonce 22 projektilů.

Průměrný čas na ledě 23:27
Střely 22
Body 3+2
Trestný minuty 4

Matt Niskanen (9,9 milionů) Washington

Zajímavý souboj nabídne utkání Capitals s Tampou Bay. Niskanen v minulých utkání předvedl, že bodově se mu daří spíše proti papírově slabším soupeřům. To v zápasech s Philadelphii a Montrealem vyšel na prázdno. I s ohledem na jeho cenu bychom ho dnes večer příliš nedoporučovali, přestože bilance 2+3 za pět utkání je hodně slušná.

Průměrný čas na ledě 22:28
Střely 12
Body 2+3
Trestný minuty 4

Chcete vidět Jaromíra Jágra v NHL naživo? Hrajte novou Sazka Fantasy ZDE! 

Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné ceny Hrajte s námi Daily Fantasy o hodnotné cenyFoto Sazka

Brent Burns (12,8 milionů) San Jose

Vůbec nejdražší obránce ve hře si drží svůj standard. San Jose hraje doma s Edmontonem, který letos už nepatří jen k otloukánkům ligy. V tomto zápase by mohlo padnout dost gólů, to je pro volbu ofenzivního beka zajímavá šance.

Průměrný čas na ledě 26:12
Střely 17
Body 1+4
Trestný minuty 2

Jake Gardiner (7,3 milionů) Toronto

Nejlacinější hráč našeho žebříčku. Přesto velký potenciál pro vaše sestavy. Toronto hraje na ledě druhého nejhoršího týmu z NHL Arizony. Colorado, tedy to vůbec nejhorší družstvo, v posledním zápase Toronto vypráskalo 6:0 a Gardiner si připsal dvě asistence.

Průměrný čas na ledě 22:22
Střely 15
Body 1+4
Trestný minuty 4

Duncan Keith (12,1 milionů) Chicago

Držitel dvou Stanley Cupů a stěžejní článek obrany Blackhawks. Chicago se dělí s Columbusem o první místo v NHL a dnes v noci je čeká tým z opačného pólu tabulky Colorado. I proto se Keith vyplatí i přes svou vysokou cenu.

Průměrný čas na ledě 25:07
Střely 8
Body 1+4
Trestný minuty 2

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud