10. února 2017 • 11:43

Hudlerův tým, Columbus a další. Podívejte se, kdo se v NHL trápí

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
  • S takovou formou může Dallas na play off zapomenoutS takovou formou může Dallas na play off zapomenoutFOTO: Reuters / Jerome Miron-USA TODAY Sports

    Pokles formy zastihl několik týmů NHL, které ještě bojují o play-off. Jejich výkony šly v posledních zápasech hodně dolů a hráči Sazka Fantasy by se jich měli ve svých sestavách vyvarovat. V článku se podívejte na týmy a jejich hráče, které se v NHL trápí a ve hře se tak nevyplatí.

  • Columbus Blue Jackets

    Columbus potřebuje najít herní pohoduFoto Reuters / Aaron Doster-USA TODAY Sports

    Vítězná série šestnácti vyhraných zápasů za sebou je zapomenuta a tým Johna Tortorelly hledá teď konstantní formu. Bilance mužstva od té doby je 7-9-1 a tým nepřesvědčil ani včera proti Vancouveru, který ho vyřídil v poměru 3:0. Columbus tak neodstartoval dobře sadu sedmi utkání na domácím ledě. „Když k nám někdo přijede, musíme mu to dokázat pořádně ztížit," řekl útočník Cam Atkinson. Další šance je v sobotu proti Detroitu. Po skvělém startu do sezony se bodově trochu zasekl útočník Sam Gagner (7,7 milionů), na gól čeká už 21 zápasů.

    Hrajte každý den Sazka Fantasy NHL a vyhrávejte super ceny! VÍCE ZDE >>

    Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

  • Dallas Stars

    S takovou formou může Dallas na play off zapomenoutFoto Reuters / Jerome Miron-USA TODAY Sports

    Tohle že je ten černý kůň soutěže? Jasně, zranění letos potrápila snad každou hvězdu Stars, ale to není omluva pro osmadvacáté místo v lize! Například ve čtvrtek jel Dallas na led Ottawy, kde neprohrál v základní hrací době více než 16 let. Domácí navíc byli ve střelecke krizi, gól nedali už více než 135 minut. Přesto otevřeli skóre ve vlastním oslabení, pak si hosté dali díky Hudlerovi kuriózního vlastňáka a i když pak Dallas vyrovnal, prohrál 2:3. A zapsal čtvrtou porážku v řadě... Před přestupovou uzávěrkou si tak asi bude leckdo balit, například Patrick Sharp (11,5 milionů) má za posledních pět utkání jen jednu nahrávku a k tomu sedm záporných bodů.

  • Montreal Canadiens

    Carey Price se ohlíží za dalším gólem ve své sítiFoto ČTK/AP

    Montreal sice ukončil sérii čtyř porážek, ale proti slaboučké Arizoně měl favorizovaný tým namále a tohle skutečně zatím není ta šlapající mašina ze začátku ročníku. Před čtvrtečním utkáním vydoloval Montreal ze čtyř bitev pouze tři vstřelené góly a ani lednová bilance 8-5-1 není tak úplně přesvědčivá. „Nebylo to z naší strany perfektní, ale máme výhru, a to je hlavní," řekl střelec gólu v prodloužení proti Arizoně Alex Galchenyuk. Dalším soupeřem je rozjeté St.Louis, tam už to tak snadné být nemusí a mužstvo bude potřebovat bodovou podporu i ze zadních řad. Procitnout by měl například Shea Weber (12,3 milionů), šest utkání už nebodoval.

    Hrajte každý den Sazka Fantasy NHL a vyhrávejte super ceny! VÍCE ZDE >>

    Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

  • Philadelphia Flyers

    Mason a Neuvirth mají slušnou formu, Flyers dělá problémy útočeníFoto ČTK/AP

    Střílení gólů je klíčovým problémem mužstva. Třináct branek za deset zápasů je čirá zoufalost! Jak na tom jsou za tu dobu největší hvězdy? Giroux (11,9 milionů) má 2, Voráček (11 milionů) 1, Schenn (10,4 milionů) 1, jen Wayne Simmonds (10,8 milionů) se aspoň trefil čtyřikrát. I tak je to bída, chtělo by to nějaké pilulky na střeleckou potenci. Bez gólů totiž nejsou výhry a Flyers je potřebují, čtvrteční prohra s Islanders znamená další ztrátu a právě newyorský klub se přiblížil Philadelphii na jediný bod. Se třemi zápasy v kapse...

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud