7. března 2017 • 10:52

TOP volby extraligy: Vondrka napraví debakl. Vyplatí se i koně z Pardubic

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Díky předkolu play-off a dvěma zápasům skupiny play-out si můžete dnes zasoutěžit se Sazka Fantasy i v hokejové extralize. Připravili jsme pro vás užitečný přehled před utkáními s informacemi, které můžete využít v turnajích o ceny v hodnotě 7 tisíc korun.



Vítkovice – Plzeň

V prvním zápase této série domácí předvedli svou klasickou hru založenou na urputné obraně a spolehlivém výkonu brankáře Patrika Bartošáka. Toho Plzeň překonala jen ve svém oslabení. Ani v druhém utkání proto neočekáváme příliš branek. Favorizujeme domácí, proto bychom volili brankáře Bartošáka (10,5 milionu) a útočníka Yana Stastného (6,6 milionů), který se za svou cenu vyplatí.

Chomutov – Mladá Boleslav

První zápas? Totální blamáž od domácího týmu. Prohra 1:7 musí s hráči zacloumat. Domácí trenér Vladimír Růžička rozhodně nenechá kámen na kameni a právě díky jeho osobě by dnes na led měl vyjet jiný tým. Zkušenosti Michala Vondrky (11,8 milionů) nebo Ivana Humla (11,1 milionů) se dnes projeví a prolomí brankářskou hráz v podobě Brendona Maxwella (10 milionů), který ve včerejším utkání pochytal neuvěřitelných 45 střel. Z obránců předvedl zajímavý výkon Jan Rutta (10,6 milionů), který vyslal 5 střel a v tomto směru byl nejaktivnějším z domácích hráčů.

Zlín – Pardubice

V play-out už o nic nejde, Pardubice a Karlovy Vary si zahrají baráž o udržení. Zlínu tak v podstatě začala dovolená. Naopak Pardubice se musí připravit na důležité boje o udržení. Proto bychom mírně favorizovali hosty. V letošních 4 vzájemných soubojích padalo dost branek. Ve slušné formě se jeví hostující dvojice David Tomášek (7 milionů) a Ján Sýkora (6,3 milionů). Skvěle hraje po přestupu i obránce Marek Trončinský (7,3 milionů).

Olomouc – Karlovy Vary

Podobný případ jako v prvním zápase play-out. Jen s tím rozdílem, že ve vzájemných utkáních těchto soupeřů moc branek nepadá. Proto tu připadá v úvahu volba na jednoho z brankářů. Z obrany se pak jeví slušně Tomáš Dujsík (6,1 milionů) z Karlových Varů.

Sestavte si vlastní tým z hráčů extraligy a denně hrajte o ceny se Sazka Fantasy!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud