24. července 2017 • 12:50

Fanliga končí, nahradí jí Sazka Fantasy! Těšit se můžete i na miniligy

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci českého fotbalu se dočkali. Už o víkendu začíná česká nejvyšší fotbalová soutěž a s ní samozřejmě oblíbená fantasy. Denní forma hry od společnosti Sazka nahradí Fanligu. Vymoženosti včetně minilig však zůstávají. O co hrajeme tento týden?



Hned první kolo odstartujeme soutěží o ceny za 5 000 Kč, bez vstupného. Pět nejlepších navíc postupuje do zářijového finále o sportovní vybavení za 50 000 Kč, z každého srpnového kola postoupí dalších 5 finalistů

Navíc, čeká nás VIP soutěž pro veterány o ceny za 7 000 Kč se vstupem 300 Tokenů. K tomu budou jako doplněk soutěže 50/50 o Tokeny.

Hráči se můžou těšit na žebříčky pro podzimní část ligy, kde se bude hrát o 10 000 Kč, do žebříčků je zařazena pouze hlavní soutěž zahrnující zápasy celého ligového kola. Žebříčky jsme rozdělili podle celkového počtu bodů a podle průměrného umístění.

Nově i soutěžení s kamarády

Zároveň již bude spuštěn systém Moje parta, kdy si hráči mohou vytvářet s přáteli partu a v rámci ní soutěžit v jednotlivých ligách proti sobě. Systém je automaticky rozlosuje do duelů a bude sledovat i jejich dlouhodobé bodové zisky. V rámci miniligy bude možné i komunikovat pomocí chatu. V systému Moje parta prozatím budou zahrnuty jen hlavní soutěže – soutěž na celé ligové kolo.

A na závěr, ve speciální soutěži si navíc zahrajeme o lístky na zápas Plzeň – Olomouc.

Vytvořte si ligu, sestavte vlastní tým a soutěžte proti svým kamarádům!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Champions cup

V úterý, sobotu a neděli hrajeme o ceny za 3 000 Kč. Ve čtvrtek o něco zvolníme a hráči se utkají o 2 000 Kč. Pokud potřebujete Tokeny, hrajte v pondělí a ve středu soutěže 50/50, kde polovina vyhrává 30 Sazka Tokenů.

Mike27 ovládl Sazka Fantasy a letí za Jágrem na Floridu
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud