11. srpna 2017 • 10:41

Tipy a sestavy pro HET ligu: Vsaďte na Slavii, ve formě je Vaněček z Teplic

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o super ceny. Zapojte se i do kvalifikace o hlavní soutěž, ve které si to ti nejlepší rozdají o fotbalové vybavení v hodnotě 50 tisíc korun! Kdo je zraněný a kdo se ve třetím kole HET ligy vyplatí?



Slavia - JihlavaFoto Sazka

Kvůli závěrečnému předkolu Ligy mistrů se odehraje zápas už v pátek podvečer. Slavia tak dost možná opět protočí sestavu. Domácí jsou tak jako velkým favoritem a navíc si můžete počkat na oficiální sestavu. Vyplatí se vsadit na obranu a brankáře Jana Laštůvku (11,5 milionů), tak i na ofenzivní hvězdy typu Murise Mešanoviče (10,2).

Brno - BohemiansFoto Sazka

S domácím trenérem Svatoplukem Habancem to nevypadá věru dobře. Boj o záchranu v minulém roce, špatný úvod do nového ročníku. Ve hře Zbrojovky se zatím není čeho chytit. Naopak „Klokani“ v úvodních dvou kolech předvedli solidní výkony. Za zmínku stojí rychlík Rudolf Reiter (5,1 milionů), trumfem by se mohl stát Jevgenij Kabajev (6,5), který v týdnu střelil v poháru hattrick.

Slovácko - BaníkFoto Sazka

Nováček ligy jede. Baník v euforii obral o body i mistrovskou Slavii. Hodně si návrat do klubu užívá Milan Baroš (10 milionů), který vstřelil další gól, ale po ruce mu nebyl uznán. Gólově by se mohl prosadit i Tomáš Poznar (9,5). Domácí jsou zatím bezzubý, tady by měl Baník dominovat.

Plzeň - OlomoucFoto Sazka

Souboj o čelo tabulky. Nováček z Olomouce zvládl úvod skvěle, nyní ho však čeká obrovský oříšek. Plzeň v týdnu čeká jedna z klíčových bitev podzimu, mírná obměna sestavy se dá očekávat. Trenér Vrba tvrdil, že budou hrát hráči s největší formou, ale pro čtvrteční utkání by se měl rozehrát Jakub Řezníček (9,5). Prosadit by se mohl i Daniel Kolář (11).

Teplice - JablonecFoto Sazka

Nelichotivá bilance domácích s dalším soupeřem je mírným varováním. Ale co se týče formy, jsou na tom Teplice velice dobře. Tým Daniela Smejkala zatím šlape, hodně se daří útočníkovi Davidu Vaněčkovi (7,5). I Jablonec má svou kvalitu, přesto mírně favorizujeme domácí borce.

Sestav si vlastní tým, soutěž s kamarády a vyhraj super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Karviná - Mladá BoleslavFoto Sazka

Své problémy má Boleslav, která údajně vyhodila prvního trenéra Martina Svědíka, jenž měl oficiálně mužstvo na povel s generálním sportovním manažerem Dušanem Uhrinem mladším. Navíc v lize jsou stále bez bodu a v Karviné je nečeká nic jednoduchého. Půjde o ofenzivní bitvu, rozhodnout se můžete mezi domácím Tomášem Wágnerem (10,1), nebo hostujícím Nikolajem Komličenkem (9,4).

Dukla - ZlínFoto Sazka

Podobné problémy jako Boleslav trápí i Duklu. Hlavně v útočné fázi je obrovsky bezzubá. Zlín naopak ukázal charakter a v deseti dokázal otočit utkání s Brnem. Šance na čisté konto hostů je velká, zkuste vsadit na obranu a brankáře Stanislava Dostála (7,7).

Liberec - SpartaFoto Sazka

Posledním zápasem kola bude tradičně vyhrocený souboj mezi Libercem a Spartou. Klub z Letné se pomalu ale jistě zlepšuje, velkou zbraní by mohla být nejnovější posila Jonathan Biabiany (10,1), který v Mladé Boleslavi ukázal velký potenciál. Blízko k úvodnímu gólu po návratu do české ligy byl i hvězdný Tomáš Rosický (10), který postupně navyšuje počet minut na hřišti.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud