12. října 2017 • 14:53

PĚT zraněných hvězd Premier League: exstřelec Realu i nejproduktivnější hráč

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po reprezentační pauze je zpět nejlepší fotbalová soutěž na světě. Díky Sazka Fantasy můžete z hvězdných hráčů sestavit vlastní tým a soutěžit o skvělé ceny včetně lístků na Real Madrid. Komu se ale při nasazování vyhnout? Podívejte se na přehled hvězd, které budou v příštím kole chybět.



Álvaro Morata, Chelsea, 12,5 milionů

Španělský útočník po přestupu z Realu Madrid, se kterým mimochodem obhájil slavnou Ligu mistrů, v Anglii doteď zářil. V sedmi ligových zápasech si vytáhlý útočník stihl připsat 6 branek a jednu asistenci. Modrým se zranil v posledním zápase proti Manchesteru City a podle prvních zpráv by měl chybět až dva měsíce.

Sergio Agüero, Man City, 11,5 milionů

I když měl argentinský kanonýr o něco pomalejší rozjezd, momentálně se chlubí o chlup lepšími statistikami než výše zmíněný Španěl. 6 gólů a tři asistence dělají z Agüera nejproduktivnějším hráčem Premier League. Skvělou formu zastavila nepříjemná událost. Argentinec se zranil při dopravní nehodě a podle optimistických prognóz by měl chybět až 4 týdny.

Tom Heaton, Burnley, 8,3 milionů

Oblíbená volba do brankoviště. Autor devíti loňských čistých kont v letošní sezoně stihl jen 3 a skoro půl utkání. V zápase proti Crystal Palace musel odstoupit kvůli vykloubenému ramenu. Zranění si dokonce vyžádalo operační zákrok, proto brankář Burnley bude chybět až tři měsíce. Docela slušně se jako náhrada jeví jeho náhradník Nick Pope (6,5 milionů).

Sadio Mané, Liverpool, 11,8 milionů

Že by byla nadupaná útočná hrozba Liverpoolu zakletá? Když se konečně po tahanicích s Barcelonou a zranění vrátil do sestavy Brazilec Philippe Coutinho, zranil se Sadio Mané. Rychlík ze Senegalu si poranil stehenní sval a Jürgenu Kloppovi bude chybět až 5 zápasů.

Sestav vlastní tým, soutěž s kamarády a vyhraj zájezd na Real Madrid!

Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy! Sestavte si svůj tým a hrajte Sazka Fantasy!Foto Sport

Paul Pogba, Manchester United, 11,2 milionů

První sezona po v té době nejdražším přestupu v historii fotbalu se vytáhlému Fancouzovi příliš nepovedla. Jenže trenérský mág José Mourinho mu začal v té letošní šít sestavu na míru a bývalý záložník Juventusu se o mnoho více tlačí směrem dopředu. Ve čtyřech zápasech stihl dát dvě branky a připsat si dvě asistence. Skvělou bilanci nebude moci rozšířit ještě minimálně jeden zápas, svalové zranění ho stále do hry nepustí.

Zážitek na celý život! Vítěz Sazka Fantasy trénoval s Jágrem
Video se připravuje ...
 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud