23. února 2018 • 13:56

Tipy a sestavy pro HET ligu: Stoch se tlačí do základu, Řezníček jako trumf

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhé jarní kolo fotbalové HET ligy je tu! A s ním samozřejmě turnaje Sazka Fantasy, ve kterých budeme hrát o prémii kola 10 tisíc. Celkově v HET lize rozdáme 175 tisíc. Kdo je zraněný a kdo se v 18. kole HET ligy vyplatí?



Dukla - JablonecFoto Sazka

Oblíbený soupeř čeká na domácí. Dukla neprohrála posledních 6 vzájemných ligových duelů a v ligových zápasech těchto soupřů 7x za sebou neprohrál domácí tým. V tomto utkání dojde i na souboj syna s otcem, když brankář domácích Filip Rada vyzve tým otce Petra Rady. Hosté se budou chtít prosadit pomocí nového střelce Jana Chramosty (6,6 milionů).

Brno - OlomoucFoto Sazka

Brno nečeká jednoduchý start do jarní části sezony. Po úvodní prohře na hřišti Bohemians se na domácí půdě postaví Olomouci. Ta na podzim patřila k nejlepším týmům na cizích stadionech, když počtem vstřelených branek se řadí na 4. místo. Brněnské prostředí velmi důvěrně zná střelec Jakub Řezníček (6,2).

Liberec - BoleslavFoto Sazka

Liberec to pod Jindřichem Trpišovským na Boleslav uměl, vždyť vyhrál poslední 2 ligové duely s M. Boleslaví při skóre 7:0. Dokáže tým ze severních Čech předvést stejné výsledky i pod novým koučem Davidem Holoubkem. Druhý poločas proti Spartě ukázal, že je to možné. Boleslav nezvládla první zápas, když doma nestačila na Karvinou a ještě jí čekají tuhé boje v dolní polovině tabulky. V posledním kole předvedl zajímavou formu záložník Miloš Bosančič (10,5).

Slovácko - SpartaFoto Sazka

Hosté zvládli těžké utkání s Libercem, když po dobrých prvních patnácti minutách upadli do stereotypu podzimních výkonů a v druhém poločase drželi jednobrankový náskok. Naopak domácí překvapili favorita a Baník na jeho půdě porazili 2:1. Gólově se v prvním zápase prosadily obě nové hvězdné posily klubu z Letné Nicolae Stanciu (11,9) a Guélor Kanga (8,5).

Teplice - BaníkFoto Sazka

Velice pikantní bude tento zápas pro Martina Filla, který v zimě vyměnil teplický dres právě za ten modrý Baníku. Nyní se jako host pokusí ukončit nepříjemnou sérii, když Ostrava vyhrála jediné z posledních 16 kol. Domácí jsou favoriti, s Ostravou v lize 6x za sebou neprohrály. Zaměřit se můžete na Davida Vaněčka (12,3).

Sestavte vlastní tým z hráčů HET ligy a hrajte o 175 tisíc!

Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitky Hraj Sazka Fantasy a vyhraj nezapomenutelné zážitkyFoto Sazka

Karviná - ZlínFoto Sazka

Zajímavou tradici mezi sebou rozehrály tyto týmy. V posledních 8 vzájemných zápasů včetně druhé ligy skončilo vždy výhrou domácího celku, ve 3 soubojích v nejvyšší soutěži ještě nedal hostující tým ani gól. Karviná potvrdila dobrou obranu i v prvním jarním kole, když nedostala branku v Mladé Boleslavi. Dobře se tak jeví domácí brankář Patrik Le Giang (10,4).

Slavia - BohemiansFoto Sazka

Vršovické derby bude možná pikantnější než kdykoliv jindy. Slavia totiž v prvním kole nečekaně ztratila v Jihlavě a tým trenérského štábu okolo Jindřicha Trpišovského do nového angažmá nevstoupil vůbec dobře. Jenže Bohemians se pod Martinem Haškem daří a na svého bohatšího rivala umí, když prohráli jediné z posledních 7 ligových utkání se Slavií. Po dobrém výkonu by se měl do základní sestavy vrátit Miroslav Stoch (11,1).

Plzeň - JihlavaFoto Sazka

Plzeň podala v týdnu velmi dobrý výkon a postoupila do osmifinále Evropské ligy. Nadupaný program na začátku jarní sezony velí k lehké rotaci základní jedenáctky. Dá se očekávat, že se na hřišti od začátku objeví Milan Petržela (11,5). Může Jihlava po Slavii překvapit i dalšího velkého favorita?

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud