15. března 2019 • 11:11

Tipy a sestavy pro ligu: Vsaďte na zálohu Sparty i brankáře sešívaných

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česká fotbalová liga je v plném proudu a s ní i Sazka Fantasy! Sestav si vlastní tým z reálných hráčů a hraj o 125 tisíc korun. Kdo bude v 25. kole chybět? A na koho naopak můžeš při svém výběru vsadit? Projdi si pravděpodobné sestavy a možné tipy před 25. kolem české ligy.



Dukla - KarvináFoto Sport

25. kolo otevře zápas o všechno, poslední tým proti předposlednímu. Namotivuje "Franz" Straka Karvinou k bodovému zisku? Může se vyplatit vsadit na ofenzivního bojovníka Tomáše Wágnera, který by Františku Strakovi mohl vystřelit preiérové vítězstív.

Teplice - PlzeňFoto Sport

Po výprasku na Letné má mistr co napravovat. Proti Teplicím bude chtít zlepšit obranu, na stoperu by mohl nastoupit Jakub Brabec, který může Plzni vybojovat čisté konto. Blýsknout se bude chtít i Joel Kayamba.

Baník - Mladá BoleslavFoto Sport

Pátý Baník musí zlomit sérii tří proher v řadě, nebude to ale mít jednoduché. Mladá Boleslav ještě na jaře neprohrála a může se opřít o kanonýra Nikolaje Komličenka. Ten může být pilířem i vaší sestavy.

Liberec - ZlínFoto Sport

Liberec poslední dva zápasy prohrál, Zlín zase vyhrál - skončí některá z těchto sérií? "Ševci" budou zase sázet na Tomáše Poznara, o kterém se hodně mluví kvůli jeho disciplinárnímu trestu, Liberec bude doufat v probuzení ofenzivních es Jakuba Peška Romana Potočného.

Slovácko - JablonecFoto Sport

Slovácko má na dosah ruky úprk ze skupiny o záchranu, musí si ale poradit s ambiciózním Jabloncem. Držet jej bude muset mladý brankář Matouš Trmal, za severočechy může zase zaválet Bogdan Vatajelu.

Sparta - OlomoucFoto Sport

Olomouc minule přetlačila Liberec i díky aktivitě Martina Nešpora. Ten by mohl potrápit i Spartu, ta je ale rozjetá a po vysoké výhře nad Plzní chce další skalp. Bude zase fungovat spolupráce Guélor Kanga-Michal Sáček-Bořek Dočkal?

Bohemians - OpavaFoto Sport

Výhra 3:0 na Karvinou musela Bohemians nabudit a budou se jistě chtít prosadit i proti Opavě. Extra motivaci by měl David Puškáč, jeho start proti bývalému týmu je ale nejistý. Prosadí se znovu šikula Matěj Koubek? Nebo hosty spasí nejlepší střelec Tomáš Smola?

Příbram - SlaviaFoto Sport

Příbram to proti Slavii nebude mít jednoduché, hned několik klíčových hráčů totiž hostuje z pražského klubu a nebude proti němu moci nastoupit. Vsaďte spíše na nabuzenou Slavii, ať už brankáře Ondřeje Koláře, nebo ofenzivní eso Petera Olayinku.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud