9. září 2022 • 15:27

Pravděpodobné sestavy: Probudí Sparta své střelce? A co Plzeň po výprasku z Nou Camp?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osmé kolo fotbalové ligy je tady! Pět duelů se hraje už v sobotu, další tři v neděli. Sledovaným duelem bude rozhodně zápas mezi Baníkem a Pardubicemi. Za domací by se mohli v základní sestavě objevit i dvě nové posily Plavšič a Cadu. Plzeň má před sebou třetí po sobě jdoucí venkovní zápas, tentokrát na ligové scéně v Olomouci. Sparta se bude snažit odčinit své poslední výkony v Teplicích. Podívejte se na pravděpodobné sestavy, vytvořte si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírejte body podle jejich výkonů a hrajte o 200 tisíc korun!



Pravděpodobné sestavyFoto iSport.cz

Zlín se v posledních kolech zvedá, v posledních 4 kolech neprohrál. Naopka Brno v posledním ligovém kole prohrálo s Bohemkou. Zlín má v lize doma proti Brnu sérii 5 výher v řadě.

Pravděpodobné sestavyFoto iSport.cz

Plzeň má za sebou vystoupení v Lize mistrů, ve kterém především bránila a bez pochyby ztratila spoustu sil. Olomouc musí doma zabrat. Poslední domácí výhru si připsala naposledy v dubnu.

Pravděpodobné sestavyFoto iSport.cz

Sparta není po třech remízách v řadě v oslnivé formě. Právě Teplice by pro Spartu měli být ideálním soupeřem na chycení. V posledních 8 utkání Sparta na Stínadlech neprohrála.

Pravděpodobné sestavyFoto iSport.cz

Baník se nachází v krizi. I z tohoto důvodu vedení týmu zareagovalo a přivedlo do mužstva dvě zvučné posily. Srdjan Plavšič ze Slavie i Brazilec Cadu z Plzně budou chtít Baník pozvednout už o víkendu proti posledním Pardubicím.

Pravděpodobné sestavyFoto iSport.cz

Jablonec je stále bez výhry. Severočeši v minulém kole ztratili slibně rozehraný zápas v Teplicích (2:3). Problémem je pro tým trenéra Horejše i vysoký počet vyloučených. V posledních dvou utkání má Jablonec čtyři vyloučené. Hradec bude chtít navázat na dvě venkovní vítězství.

Pravděpodobné sestavyFoto iSport.cz

Mladá Boleslav bude chtít potěšit své fanoušky a v domácím prostředí letos poprvé zvítězit. Slovácko má za sebou duel v Konferenční lize, který vzal hostům spoustu sil.

Pravděpodobné sestavyFoto iSport.cz

Bohemians prožívají skvostný vstup do nové sezóny. „Klokanům" se však více daří na venkovních hřištích. Do Ďolíčku navíc v neděli zavíta Slovan Liberec, který bude chtít potvrdit svou dobrou formu a napravit prohru s Plzní.

Pravděpodobné sestavyFoto iSport.cz

Slavia bude chtít odčinit špatný výkon z Konferenční ligy. Proti Dynamu má v domácím prostředí skvělou bilanci 11 výher v řadě. Budějovice budou chtít favorita zaskočit a z Fortuna Arény odvézt alespoň bod.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud