4. října 2014 • 19:01

CELÝ SESTŘIH: Příbram pod Tobiášem válí, zdolala Hradec 1:0

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Příbrami se po nástupu kouče Pavla Tobiáše rozjeli a vyhráli třetí zápas v řadě. Tentokrát na domácím stadionu vyhráli nad Hradcem Králové 1:0 díky trefě obránce Nevese z druhého poločasu.



KOMPLETNÍ SESTŘIH: Příbram - Hradec Králové
Video se připravuje ...

Neúspěšná královéhradecká série přiměla kouče Prokopce k dvěma výrazným změnám v sestavě. Na lavičku posadil gólmana Koubka, místo něhož dostal poprvé v české lize šanci Kuciak, a ve středu pole nastoupil místo Kotiše Hable.

Předchozí tři vzájemné duely skončily bez branek a opatrný průběh mělo i dnešní utkání. Hradec jako by chtěl hned v úvodu zlomit více než šestnáctileté čekání na ligový gól v Příbrami, aktivita mu ale vydržela jen necelých deset minut, během nichž zahrozil po centru hlavičkující Plašil.

Pak začala přebírat iniciativu Příbram, vyloženou šanci si ale v první půli vytvořila jen jednu. Ve třinácté minutě po centru aktivního Susa zůstal na hranici malého vápna nepokrytý Fillo, hlavičkou však vůbec netrefil branku.

Příbram - Hradec Králové: Gól Fernanda Nevése na 1:0
Video se připravuje ...

Brzy po přestávce mohl poslat domácí do vedení nejlepší týmový střelec Řezníček, sám před Kuciakem ale neuspěl. V 62. minutě měl blízko k vedoucí trefě Krameš, který po přímém kopu namířil odražený míč do boční sítě.

Příbram výrazně přidala a tlak si vytvářela hlavně ze standardních situací. Během tří minut se do dvou velkých šancí dostal domácí kapitán Zápotočný. V 67. minutě nejprve hlavičkoval těsně vedle, pak už balon trefil přesně pod břevno, ale Kuciak zasáhl.

V 74. minutě už se Příbram dočkala. Na další roh si vyskočil Neves a se štěstím propasíroval míč za tyč do sítě. Radoval se z první trefy za Příbram. Odpovědět mohl Križko, ale sám před Boháčem pálil vedle. Na opačné straně se neprosadil Řezníček, domácí už ovšem výhru udrželi.

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 1:0 (0:0)
Branka: 74. Neves. Rozhodčí: Franěk - Kubr, Fišer. ŽK: P. Mareš, Chleboun (oba Hradec).

Sestavy:
Příbram: Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Hnaníček (90. Husár), Krameš (73. Deli) - Pilík, Fillo, Zeman (86. T. Krbeček) - Řezníček. Trenér: Tobiáš.
Hradec: Kuciak - Holeš, Chleboun, Plašil, P. Mareš - Križko, Hable (78. Prokeš) - Štípek, A. Čermák (71. Kotiš), Halilovič - Shejbal (46. P. Dvořák). Trenér: Prokopec.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud