3. října 2014 • 23:20

Debakl Dukly k jubileu! Někdo to tu musel odnést, řekl Kozel

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Takhle si trenér Dukly Luboš Kozel oslavu svého 100. zápasu na ligové lavičce určitě nepředstavoval. Jeho týmu domácí Jablonec během 13 minut nasázel tři góly a nakonec skóre do konce zápasu ještě zdvojnásobil a vyhrál 6:0.



"Chtěli jsme do utkání vstoupit lépe než na Slovácku, což se nám dařilo asi jen první pětiminutovku. Na Slovácku jsme prohrávali 0:3 ve 22. minutě, tady už v 18. minutě. Nemohu říct, že jsme hráli neaktivně nebo že nás soupeř jednoznačně přehrával. První gól jsme si dali takřka sami, druhý jsme dostali vzápětí a třetí jsme si opět dali sami. To by zamávalo s každým mužstvem, natož s naším mladým," řekl po utkání Kozel.

Jablonec při první domácí výhře nad Duklou kontroloval hru, i když soupeř jen nebránil a snažil se dát aspoň čestný gól. Žádnou z šancí ale nevyužil a místo toho inkasoval půtucet branek, Jablonec se dočkal své třetí nejvyšší výhry v samostatné ligové historii a fanoušci hráče do kabin vyprovodili skandováním "My tu ligu stejně vyhrajem!".

"Fotbal se musel líbit. Věřím tomu, že naši hráči budou nabývat sebevědomí a takové výkony budeme předvádět častěji," prohlásil Šilhavý. "U Jablonce to byla otázka času, kdo to odnese. Už v minulých kolech soupeře přehrával, ale šance neproměňoval. Dnes tam spadlo skoro vše, co si vypracoval," dodal kouč Dukly Kozel, který Jablonec krátce vedl v roce 2007.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Dukla 6:0
Video se připravuje ...

Jablonec - Dukla: Gól Martina Doležala na 1:0
Video se připravuje ...

Jablonec - Dukla: Gól Ruslana Mingazova na 2:0
Video se připravuje ...

Vlastní gól Lukáše Štetiny na 3:0
Video se připravuje ...

Jablonec - Dukla: Gól Filipa Nováka na 4:0
Video se připravuje ...

Jablonec - Dukla: Gól Rossiho na 5:0
Video se připravuje ...

Jablonec - Dukla: Druhý gól Filipa Nováka - 6:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud