Stanislav Hrabě
4. října 2014 • 20:36

Jinoch porazil svou Slavii. Nic lepšího jsem si nemohl přát, přiznal

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako jediný z jihlavského sportovního úseku má platnou trenérskou profilicenci A, proto manažer Josef Jinoch vedl mužstvo proti Slavii Praha. Proti klubu, kde od žáčků vyrůstal a hrál i nejvyšší soutěž. Vyhrál. „Nic lepšího jsem si nemohl přát,“ doznal s blaženým úsměvem na tváři. „Snad vítězství proti Spartě by bylo srovnatelné,“ neskrýval tradiční rivalitu pražských klubů, kterou v sobě od malička nosí.



Oficiální zápis musí dostát reglementu: trenérem Vysočiny Jihlava byl proti Slavii její odchovanec Josef Jinoch, protože jediný vlastní patřičné oprávnění. „Jestli to bude můj jediný zápas, pak mám stoprocentní bilanci,“ upozornil, že se může rekordně zapsat do historie Synot logy.

Jestli zůstane na lavičce i po reprezentační přestávce, nedokáže prorokovat. „Vedení hledá nějaké řešení,“ řekl opatrně. „Jedná se dočasné krizové řešení, které by mělo trvat maximálně do konce podzimu,“ upozornil tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

CELÝ SESTŘIH: Vysočina Jihlava - Slavia Praha 1:0
Video se připravuje ...

Je tedy možné, že zápas se Slavií bude pro Josefa Jinocha jeho první a zároveň poslední v trenérské kariéře. „Jsem rád, že jsem narazil právě na Slavii,“ vzpomenul si na své mládí v červenobílém dresu. „Je to nesmírně příjemné,“ doznal. „Nic lepšího jsem si nemohl přát!“

Jihlava - Slavia Praha: Gól Vladimíra Kukoľa na 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud