18. října 2014 • 18:06

VIDEO: Kung-fu jen za žlutou! Salami brutálně odrovnal Brabce

Autor: jon, kub, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ SESTŘIHY | Tohle přehnal. Eugene Salami, nigerijský útočník Teplic, hned v úvodu utkání 11. kola Synot ligy s Bohemians 1905 ostře zajel do protihráče. Ve 2. minutě stylem kung-fu trefil kopačkou do hrudníku Ericha Brabce, zraněný stoper "klokanů" musel střídat, má podezření na zlomené žebro. Salami za tvrdý zákrok dostal od sudího Marka jen žlutou kartu.



Kung-fu Salami! Teplický útočník odrovnal stopera Brabce
Video se připravuje ...

Takové momenty během zápasu nikdo nevidí rád. Utkání Teplic s Bohemians 1905 sotva začalo, když na trávník poprvé museli ošetřovatelé s nosítky. Drsný atak Salamiho odnesl Erich Brabec, který kvůli zranění musel z utkání odstoupit.

Co se přesně ve druhé minutě hry stalo? Salami sledoval dlouhý balon, který směřoval na hlavu Brabce. Zkušený stoper chtěl míč odehrát do bezpečí, Salami však zdvihl nohu a kopačkou trefil Brabce do hrudníku.

Rozhodčí Emanuel Marek potrestal Salamiho žlutou kartou, otřesený Brabec střídal. Okamžitě mířil na vyšetření do nemocnice, aktuální informace z Bohemians hovoří o podezření na zlomené žebro.

Ostrý zákrok zaváněl vyloučením. Není to tak dlouho, co za podobný faul šel předčasně pod sprchy Nani za faul na Arbelou ve čtvrtfinále Ligy mistrů v duelu Manchesteru United s Realem Madrid.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud