2. ledna 2015 • 21:00

Zájem Sparty a Jablonce? Nechci Liberec opouštět, říká Pavelka

Autor: isport tv
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl by být další zimní přestupovou bombou v rámci Synot ligy. O útočníka Liberce Davida Pavelku už údajně projevila zájem Sparta a Jablonec. Ale reprezentant do 21 let dal najevo, že rozhodně nechce své současné působiště opouštět.



Na začátku zimní přípravy ještě nemohl trénovat se zbytkem týmu kvůli doléčování zraněného kolena. Přestupové spekulace ohledně jeho osoby nechávají Pavelku v klidu. „Vždy to byly spíš spekulace a u nich i zůstalo. Nic neproběhlo,“ komentoval zájem Sparty a Jablonce.

V Liberci by chtěl zůstat i kvůli jeho současnému postavení v prvoligové tabulce. Slovan se bude na jaře snažit uniknout z patnácté, tedy sestupové příčky. „Za dva roky, co jsem tady, jsem si klub hrozně oblíbil a nechtěl bych Liberec v téhle hrozné opouštět,“ uvedl Pavelka.

Také trenér Jiří Kotrba neplánuje tým před namáhavou misí oslabit. Liberec podle něj naopak potřebuje v útoku posílit. "Liberec v polovině zápasů nedal gól. Nechat to jen na dvou hráčích, to bychom pak byli hodně čitelní pro soupeře. Hráče vám zdvojí a vy jako trenér nemáte další alternativu," podotkl Kotrba.

Kromě toho hledá i lídra mužstva. "Je třeba najít vůdčí typ po Radku Kováčovi. Buď tady v kádru nebo přivést hráče podobného ražení. To je jeden z nejdůležitějších úkolů."

Zájem Sparty a Jablonce? Nechci Liberec opouštět, říká Pavelka
Video se připravuje ...

V Liberci už vládne Kotrba a Csaplár. Slovan chce dvě posily
Video se připravuje ...

Podzim Slovanu Liberec v 90 vteřinách
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud